Home > Fotbal > Sergiu Buș revine în Liga 1 și este gata să se lupte la titlu

Sergiu Buș revine în Liga 1 și este gata să se lupte la titlu

Sergiu Buș, fostul atacant de la FCSB, este aproape de a semna un contract cu campioana CFR Cluj, anunțul fiind făcut în exclusivitate chiar de acesta.

După despărțirea de coreenii de la Seongnam FC, Buș revine în campionatul românesc și își va pune semnătura zilele următoare pe un contract cu formația din Gruia.

Potrivit Playsport, jucătorul în vârstă de 29 de ani s-a înțeles cu echipa din Ardeal, iar următorii doi ani și jumătate îi va petrece pe malul Someșului.

Conform sursei citate, Buș va avea un salariu de 13.000 de euro la formația clujeană.

„Sunt foarte aproape de CFR Cluj, încă nu am semnat, dar îmi doresc şi sper să semnez mâine sau în câteva zile. Să ajut echipa să fie campionaă. În mare parte ne-am înțeles, verbal totul e ok, sunt mulțumit, așa că ține doar de mine să fiu sănătos. Să fac vizita medicală. M-a luat gura pe dinainte, dar sunt aproape de CFR Cluj. Doar un cutremur ar face să nu semnez. E concurenţă la CFR, dar e bine. Voi face tot posibilul să ajut echipa. Cu CFR discut de o lună-două, dar nu m-a căutat doar acum, m-a căutat şi înainte se semnez cu FCSB. Îmi doresc să mă întorc acasă, pentru că la CFR m-am format”, a declarat Buș potrivit Look Sport.

Buș și-a făcut junioratul la formația feroviară în perioada 2007-2009, iar până în anul 2014 acesta a evoluat la echipa de seniori a clubului.

Redactor-sef | + posts
Articole Asemanatoare
dinamo-kiev-transferuri-fcsb
Becali anunță trei transferuri de marcă la FCSB
Lovro-Cvek-cfr
CFR l-a transferat pe Lovro Cvek 
Doi oameni în minus și două puncte mai puțin în clasament pentru CFR. Ocazii, nervi, eliminări și doar egal în derby
Arbitru de Champions League în Craiova-CFR

Lasa un raspuns

eighteen − 9 =