Home > Tenis > Simona Halep a acordat un interviu inedit la Australian Open

Simona Halep a acordat un interviu inedit la Australian Open

Simona Halep a dezvăluit importanța utilizării canalelor de social media. În urmă cu un an aceasta nu urmărea nicio persoană pe Instagram, dar acum lucrurile stau diferit. Ea urmărește persoanele foarte apropiate ei și câțiva dintre sponsorii actuali. 

,,Nu am urmărit pe nimeni pentru că nu îmi doream să petrec mult timp pe rețelele sociale. Este o plăcere nu urmărești pe nimeni, pentru că nu stai foarte mult pe Instagram, dar îmi place să știu ce fac oamenii apropiați mie.”

Ea a declarat și cine este cea mai specială persoană pe care o urmărește: ,,Darren Cahill, care a fost antrenorul meu pentru 6 ani. Este un prieten grozav și este o plăcere să urmăresc ce mai face.”. 

Întrebată dacă a fost vreodată surprinsă de ceea ce a postat Darren vreodată, aceasta a spus că nu, deoarece el postează poze cu familia, cățeii și plajele vizitate. ,,Îmi place ceea ce postează, acesta este motivul pentru care i-am dat follow.”

În conturi urmărite de Simona pe Instagram se află și contul unei fane cu meme-uri celebre despre ea. A spus că cel mai mult îndrăgește filmulețul în care mișcările sale sunt comparate cu cele ale unei pisici.

+ posts
Articole Asemanatoare
Organizatorii au anunțat ora de start a partidei Simona Halep – Iga Świątek. Cum a prefațat Simona super partida din semifinalele de la Indian Wells
Simona Halep, victorie muncită la Indian Wells. Simona: ,,Am simțit să strâng pumnul, îmi dă încrede și îmi doresc să am mai multe puncte câștigătoare pentru a-mi recâștigă încrederea în mine. Chiar am nevoie e asta!”
DOHA WTA 1000 | Simona are parte de o înfrângere dureroasă la Doha
Simona Halep: ,,A fost probabil un trac emoțional acolo și n-am avut concentrarea suficientă pentru a menține un serviciu solid”

Lasa un raspuns

three × three =