Home > Fotbal > Debut victorios în grupele Europa League pentru CFR Cluj

Debut victorios în grupele Europa League pentru CFR Cluj

Campioana României a debutat cu o victorie în grupele Europa League, la Sofia, în fața a 12.000 de spectatori. Echipa lui Dan Petrescu s-a impus cu scorul de 2-0 în fața celor de la CSKA Sofia. Dacă în startul partidei clujenii au avut emoții la ocaziile gazdelor, în repriza secundă și-au dominat clar adversarul.

Prima ocazie le-a aparținut gazdelor, în minutul 3, Yomov a primit în stânga o pasă, a pătruns în careu și a șutat de la 14 metri, dar Bălgrădean a intervenit excelent și a respins. Replica clujenilor a venit în minutul 20. Păun a executat un corner de pe stânga, Vinicius s-a înălțat, a reluat cu capul de la 7 metri, iar balonul a fost scos în ultimul moment de sub transversală de Busatto.

CFR a început foarte bine repriza secundă și a marca în minutul 53. Deac a centrat cu efect de lângă tușă până la Rondon, aflat la 6 metri, care a reluat cu capul, fără șanse pentru Busatto. Debeljuh a reușit să scoată un penalty în minutul 72, iar Deac a executat hotărât lovitura de la punctul cu var astfel, avantajul s-a dublat pentru clujeni.

Echipele de start

CSKA Sofia: Busatto – Vion, Antov, Mattheij, Mazikou – Youga, Rodrigues (80Beltrame) – Sinclair (63 Keita), Sankhare (71 Ahmedov), Yomov (80 Henrique) – Sowe
Antrenor: Stamen Belchev

CFR Cluj: Bălgrădean – Sušić, Vinicius, Burcă, Camora (cpt.) – Deac (78 Chipciu), Hoban, Đoković – Rondon (87 Carnat), Păun (82 Pereira), Debeljuh (87 Vojtus)
Antrenor: Dan Petrescu

Brigada de arbitri din Turcia: La centru – Halil Umut Meler, ajutat la cele două tușe de Mustafa Eyisoy și Cevdet Komurcuoglu.

+ posts

Lasa un raspuns

sixteen − three =