Home > Fotbal > Zlatan Ibrahimovic spune GODbye fotbalului internațional

Zlatan Ibrahimovic spune GODbye fotbalului internațional

Zlatan Ibrahimovic şi-a anunţat, duminică seară, retragerea din activitate, la 41 de ani și 8 luni.

Acesta a văzut din tribună scenografia fanilor, care au afișat mesajul „Godbye” (n.r. – un joc de cuvinte între „God” – „zeu și „Goodbye” – „Adio”), iar la final a intrat pe teren pentru a ține un discurs, după ce a urmărit un video emoționant pregătit de club.

„Este timpul să-mi iau la revedere de la fotbal, nu doar de la voi. Sunt prea multe emoţii acum, hai Milan şi la revedere”, a spus Ibrahimovic, cu lacrimi în ochi, după meciul echipei sale AC Milan vs. Verona.

Zlatan Ibrahimovic, a continuat cu declarații impresionante

Discursul de retragere al lui Zlatan Ibrahimovic de la finalul meciului AC Milan – Verona (3-1), în ultima etapă din Serie A, a fost analizat de jurnaliștii și expertii din întreaga lume. Suedezul a făcut câteva declarații impresionante în timp ce publicul de pe „San Siro“ îl aplauda.

Fotbalul m-a făcut să devin bărbat, mi-a făcut cunoştinţă cu oameni pe care nu i-aş fi putut întâlni niciodată, am călătorit în toată lumea datorită fotbalului. De acum adrenalina va fi alta, nu voi mai avea un program strict, de obicei, aşteptam să iau masa cu echipa. Îmi va fi dor de aceste lucruri, de vestiar, dar sunt pregătit să accept situaţia [….] Nu trebuie să decid prea repede, sunt prea multe emoţii acum. Voi reflecta după această vară. Antrenor sau manager e o mare responsabilitate. Ca antrenor, ai mai puţină libertate decât un jucător de a face ceea ce vrei. Dar nu cred că voi părăsi lumea fotbalului.” , a declarat celebrul fotbalist.

Momentul integral al retragerii și discursul complet al acestuia îl puteți vizualiza aici:

Ibrahimovic nu a ezitat să împărtășească și cu fanii de pe Instagram cele mai frumoase amintiri pe care le-a trăit alaturi de AC Milan, iar mesajele de la cei mai îndrăgiți fotbaliști din lume nu au ezitat să apară

Ibrahimovic: ” A început cu un vis și s-a terminat cu o moștenire!”

Fotbaliștii din întreaga lume au lăsat comentarii la postare de susținere și de apreciere pentru acesta, printre primi fiind Neymar

+ posts
Articole Asemanatoare
Zlatan Ibrahimovic se întoarce la Milan în Serie A

Lasa un raspuns

2 × three =