Home > Fotbal > FCSB pierde în Gruia după șapte victorii consecutive în campionat

FCSB pierde în Gruia după șapte victorii consecutive în campionat

CFR Cluj oprește seria victoriilor pentru FCSB și se impune în Gruia, scor 2-0, în runda a 13-a a Ligii 1.

Intervenția lui Miron la Vojtus a fost sancționată de central cu o lovitură de la 11 metri, iar Deac a deschis scorul pentru clujeni, după ce a transformat penalty-ul în minutul 35.

În repriza secundă Bălgrădean a avut câteva intervenții foarte bune la șuturile lui Coman de la 16 și 25 de metri. În minutul 59, Man a șutat puternic din marginea careului, dar balonul a nimerit transversala, iar rezultatul a rămas neschimbat.

Costache a dublat avantajul pentru CFR, în minutul 73, după ce a pătruns în careu și a tras la poartă de la aproximativ 11 metri.

Cu această victorie, CFR Cluj este pe locul trei cu 27 de puncte, iar în etapa intermediară va juca la Dinamo București. FCSB rămâne cu 30 de puncte și pe prima poziție, iar etapa următoare va juca la Universitatea Craiova.

Echipele de start

CFR Cluj: Bălgrădean – Sušić (46, Manea), Vinicius, Burcă, Camora – Deac, Soares (46, Hoban), Đoković – Joca (3, Chipciu), Rondon (8, Vojtus), Costache
Antrenor: Edi Iordănescu

FCSB: Vlad – Crețu, Cristea, Miron, Briceag – Vînă (46, Coman), Ov. Popescu (57, Perianu), Olaru – Moruțan, Man, Octav. Popescu (73, Buziuc)
Antrenor: Toni Petre

Partida a fost arbitrată de Istavn Kovacs la centru, ajutat la cele două tușe de Vasile Marinescu și Ovidiu Artene.

+ posts

Lasa un raspuns

4 × two =