Home > Fotbal > CFR o învinge la scor pe FC Argeș

CFR o învinge la scor pe FC Argeș

cfr-fc-arges-liga-1

CFR Cluj a trecut clar în această seară pe teren propriu de FC Argeș, scor 5-0 (2-0), în ultimul meci al etapei a 25-a din Liga 1.

Deac a deschis scorul în minutul 35 dintr-un penalty dictat în urma unui fault în careu a lui Maric asupra lui Păun. Trei minute mai târziu, același Deac a dus scorul la 2-0 tot dintr-un penalty făcut tot de Maric, de această dată după un hent în careu.

Debeljuh a făcut 3-0 în minutul 49, trimițând în poartă din trei metri mingea centrată pe jos în fața porții de Chipciu. Costache a dus scorul la 4-0 în minutul 70, după un un-doi superb cu Deac. Rondon a stabilit scorul final, 5-0, în minutul 77, cu un șut plasat din marginea careului.

Detaliile meciului

Echipele de start:

CFR Cluj: Bălgrădean – Susic (74′ Manea), Vinicius, Burcă, Camora – Deac, Bordeianu (74′ Hoban), M. Gîdea (13′ Păun) – Chipciu (74′ Rondon), Debeljuh (65′ Omrani), Costache. Antrenor: Edi Iordănescu;

FC Argeș: Greab – Tofan, Turda, Maric, Mușat – Meza Colli (78′ Honciu), Șerban – De Lucas (56′ Mediop), Palic (65′ Maes), Dumitru (65′ Grecu) – Drăghici (56′ Năstăsie). Antrenor: Mihai Ianovshi;

Arbitrii:

Sebastian Colțescu – Vladimir Urzică, Mihai Marica;

Cartonașe galbene:

CFR Cluj: 1′ Costache, 36′ Bordeianu, 89′ Omrani, 90+1′ Burcă;

FC Argeș: 25′ Mezza Colli;

După această victorie, CFR acumulează 54 de puncte și se află pe locul 2 în clasament. FC Argeș este pe 9 cu 30 de puncte.

Etapa viitoare, CFR va juca în deplasare cu UTA Arad, iar FC Argeș va primi vizita celor de la Poli Iași.

+ posts
Articole Asemanatoare
cfr-fc-arges-liga-1
O nouă victorie în dulcele stil clasic a CFR-ului

Lasa un raspuns

six − four =