Home > Fotbal > Marius Șumudică: „Elyass și Tararache mă sună încontinuu”

Marius Șumudică: „Elyass și Tararache mă sună încontinuu”

marius-sumudica-elyass-bucurica

Marius Șumudică a rămas din nou fără echipă după ce a demisionat de la Rizespor în această săptămână.

Tehnicianul în vârstă de 50 de ani a declarat în direct la Pro Sport Live că nu duce lipsă de oferte, fiind curtat chiar și de cei de la Poli Iași:

„Cum mi-am deschis telefonul românesc, pe care l-am ținut mai mult închis, am primit niște mesaje de m-am și speriat, de la un domn Ambrosie, nici nu știu cine e, de pe la Iași. I-am mulțumit pentru mesaj, dar nu se pune problema”

O ofertă surprinzătoare pentru Șumudică vine din partea reprezentanților DDB, Elyass Bucurică și Nicu Tararache care îl doresc pe fostul antrenor al Rapidului pe banca lui Dinamo:”

„Cea mai nouă și cea mai tare este DDB-ul ăsta de la Dinamo! Sunt doi băieți acolo, Tararache și Elias. Mă sună de o săptămână încontinuu că își doresc foarte mult să antrenez Dinamo: «Hai să luăm Cupa!». Pe cuvântul meu! Am mesajele pe telefon! Sunt doi băieți extraordinari, care vor binele acestui club. Eu îi felicit!”

Totuși „Șumi” nu ia în calcul această ofertă din cauza trecutului său rapidist și declarată că în vară îsi dorește să plece din nou în străinătate:

„Bă, să faci rost de atâția bani, este un exemplu pentru toți! Bravo lor! M-au contactat, mi-au spus că își doresc să antrenez Dinamo, că sunt exact ceea ce le trebuie. Nu pot să fac acest lucru. Nu sunt dușmanos, iubesc un club , știe toată lumea, dar treaba e treabă. Eu îi respect, le doresc baftă. Sunt canalizat pe altceva. Nu vreau să mă întorc deocamdată în România. În vară, vreau să plec iar în străinătate”

+ posts
Articole Asemanatoare
demitere-muresan-stoican-dinamo
Ședință de urgență la Dinamo pentru demiterea lui Iuliu Mureșan și Flavius Stoican
flavius-stoican-dinamo
Se pregătește debarcarea lui Stoican de la Dinamo !? Cine i-ar putea lua locul
dinamo-a-luat-licenta
Dinamo a luat licența pentru sezonul următor
cortacero-tribunal-ddb
Tribunalul București a respins cererea lui Pablo Cortacero de a reveni în fruntea clubului

Lasa un raspuns

2 × 1 =