Home > Fotbal > Csikszereda se impune în deplasare la Rapid

Csikszereda se impune în deplasare la Rapid

rapid-csikszereda-liga-2

Csikszereda s-a impus în această după-amiază în deplasare cu Rapid, scor 3-1 (0-0), într-o partidă contând pentru etapa a 18-a din Liga 2.

Bauza a deschis scorul în minutul 54, după ce a reluat spectaculos din careu nemarcat după o centrare din corner. Două minute mai târziu Csuros a dus scorul la 2-0 reluând din 9 metri cu latul mingea întoarsă de Bara.

Rapid a redus din handicap în minutul 58 prin Bălan dintr-un penalty dictat în urma unui hent în careu a lui Bor. Jebari a închis tabela în minutul 86 cu un șut cu efect din marginea careului.

Detaliile meciului

Echipele de start:

Rapid: Moldovan – Voicu , Dandea, Zunic, Finica, Lazăr (46′ Panoiu), Jorza, Sefer, Ilie(46′ Ursu), Hlistei (46′ Ioniță), Bălan. Antrenor: Nicolae Grigore;

FK Csikszereda: Rybansky – Palmeș, Kelemen, Apro, Bor, Csuros , Casiadi (78′ Botorok), Bara, Bauza, Meszaros (61′ Jebari), Schieb (78′ Pinter). Antrenor: Valentin Suciu;

Arbitrii:

Ionuţ Coza – Adrian Vornicu, Mihăiță Necula;

Cartonașe galbene:

Rapid:

FK Csikszereda: 64′ Bor,

După această victorie, Ciucanii acumulează 28 de puncte și urcă pe locul 2 în clasament. Rapid este pe 6 cu 27 de puncte.

Etapa viitoare, Rapid va juca în deplasare la Unirea Slobozia, iar Csikszereda va primi vizita celor de la Dunărea Călărași.

+ posts
Articole Asemanatoare
rapid-csikszereda-play-off-liga-2
Rapid face un pas important spre Liga 1
csikzereda-rapid-liga-2
Rapid câstigă la Miercurea Ciuc și trece pe primul loc în liga secundă
unirea-slobozia-rapid-bucuresti-liga-2
Rapid pierde la Slobozia și este aproape să rateze play-off-ul
mihai-iosif-rapid-csikszereda
Mihai Iosif: „Nu ne explicăm”

Lasa un raspuns

one × 3 =