Home > Fotbal > Noul stadion al Rapidului tot mai aproape de finalizare

Noul stadion al Rapidului tot mai aproape de finalizare

stadion-nou-rapid

Lucrările la noul stadion al Rapidului avansează din ce în ce mai mult, iar Compania Națională de Investiții anunță că arena va fi gata în ceva mai mult de două luni.

Deja s-a trecut la montarea scaunelor, iar în a doua jumătate a lunii Aprilie va fi instalat și gazonul.

Reprezentanții CNI au declarat pentru Digi Sport că în acest moment au început lucrările de drenaj pentru montarea gazonului și au început să fie puse scaunele la tribuna a doua:

„La momentul actual s-a început montajul scaunelor de la tribuna est. De asemenea, au fost demarate și lucrările de infrastructură ale terenului de joc, mai exact lucrările de drenaj. Gazonul va putea fi pus în amplasament după finalizarea lucrările de infrastructură și anume lucrările de drenaj, încălzire și irigare.

În funcție de condițiile meteorologice care pot influența progresul lucrărilor de infrastructură, preconizăm că montarea gazonului să înceapă după data de 15 aprilie. Predarea obiectivului de investiție către beneficiar va avea loc după semnarea procesului verbal de recepție la terminarea lucrărilor. Recepția la terminarea lucrărilor este planificată să înceapă în a doua jumătate a lunii mai”

Numele stadionului va fi Rapid Arena, iar fiecare tribună a stadionului a fost denumită după cum urmează:

  • Peluza Nord: DAN COE
  • Peluza Sud: TACHE MACRI
  • Tribuna a II-a: ALEXANDRU NEAGU
  • Tribuna I: VALENTIN STĂNESCU
  • Tribuna VIP: NICOLAE MANEA

Noua arenă va avea 14.000 de locuri și a fost inclusă în Proiectul Pentru Euro 2020, urmând a fi folosită de echipele naționale care vor juca la București ca și bază de antrenament.

+ posts
Articole Asemanatoare
montare-scaune-stadion-rapid
A început montarea scaunelor la noul stadion Rapid
stadion-nou-rapid
Noul stadion din Giulești prinde contur

Lasa un raspuns

three × 2 =