Home > Fotbal > Daniel Oprița: „FCSB trebuia mutată cu Clinceni, că sunt din Ilfov”

Daniel Oprița: „FCSB trebuia mutată cu Clinceni, că sunt din Ilfov”

daniel-oprita-fcsb-csa

CSA și FCSB 2 au remizat în această după-amiază în derby-ul din Liga a treia.

Antrenorul celor de la CSA, Daniel Oprița a declarat după partidă că meciul a fost dominat de echipa sa, iar rezultatul a fost influențat de arbitraj:

„A fost un meci clar al nostru, era nemeritat să pierdem. Noi ne-am dorit să câștigăm. După ce am egalat, am arătat ca o echipă care și-a dorit să câștige, cred că s-a văzut clar care a fost echipa mai bună azi. Am avut ghinion, am avut ocazii foarte, foarte clare.

Cred că am avut și un gol anulat. La pauză am văzut și eu reluările. Din explicațiile arbitrului, nu poți să îmi spui că vine cu talpa și se duce mingea sus. Se duce jos, nu? Cei care se pricep să analizeze. La mijloc a fost fault al lui Octavian Popescu la Bărbulescu. Ca să nu-i de al doilea galben, a luat decizia de fault invers.

Așa a gândit, dar eu spun că toate au fost în defavoarea noastră. Dacă avem arbitru de Liga1 și e anulat acel gol??? Dacă nu era gol, trebuia să fie penalty, pentru că jucătorul lor a lovit peste picior, toată lumea a văzut”

Oprița a mai declarat că adversara sa de astăzi trebuia să se afle în seria județului Ilfov pentru că FCSB-ul are sediul în orașul Berceni:

„Nu vreau să-i răspund domnului Becali, dar eu știu ce spun. Nu am spus că FCSB trebuia mutată în zona Moldovei, ci să fie mutată unde este Clinceniul, că e tot din Ilfov. Atâta am zis”

Tehnicianul celor de la CSA a ținut să îsi felicite elevii pentru evoluția de astăzi și a menționat că echipa sa a fost mult mai motivată din pricina că au jucat mai mulți jucători din prima echipă de la FCSB:

„Vreau să-mi felicit jucătorii pentru atitudine, pentru curaj. S-a văzut că ei au fost mai fricoși decât ai noștri. Noi am încercat să ne batem. Ocazii multe au fost, deci cred că meritam să câștigăm la 3 goluri diferență.

Mie mi-a plăcut că au trimis jucătorii de la prima echipă, pentru că s-au motivat ai mei. Dacă trimiteau copiii, ați văzut la primul meci, era să pierdem, iar atunci am avut mai multe probleme.

Să trimită mai mulți, nicio problemă. Sunt jucători buni, cu calitate, ați văzut că nu e ușor. Și noi avem jucători cu calitate, dar azi, din cauza terenului, nu am putut mai mult, așa am pregătit meciul, să fim prudenți. Ați văzut, Buziuc ne-a prins descoperiți și ne-a dat gol”

+ posts

Lasa un raspuns

15 − four =