Home > Fotbal > CFR se impune fără probleme cu Poli Iași

CFR se impune fără probleme cu Poli Iași

cfr-poli-iasi-liga-1

CFR Cluj a învins-o în această seară pe teren propriu pe Poli Iași cu scorul de 4-0 (2-0), într-o partidă contând pentru etapa a 27-a din Liga 1.

Chipciu a deschis scorul în minutul 44 cu un șut din întoarcere din marginea careului. Omrani a făcut 2-0 la ultima fază a primei reprize cu un șut sub transversală din interiorul careului după o centrare pe jos a lui Itu.

Deac a dus scorul la 3-0 în minutul 61 după ce a finalizat din postură de unu la unu cu portarul o pasă perfectă a lui Omrani. Același Deac a închis tabela în minutul 87, finalizând simplu din 12 metri o minge pasată cu câlcăiul de Sigurjonsson.

Detaliile meciului

Echipele de start:

CFR Cluj: Sandomierski – Susici (Ciobotariu 70), Vinicius, Burcă, Latovlevici – Deac, Bordeaianu, Itu (Carnat ’76) – Gîdea (Chipciu ’13), Omrani (Pereira ’76), Păun (Sigurjonsson ’76). Antrenor: Edi Iordănescu;

Poli Iaşi: Brănescu – Onea, Frăsinescu, Baxevanos, Buşu – Popa (Acosta ’46), Vanzo – Calcan, Flores (Platini ’46), Stan (Vega ‘4, De Iriondo ’70) – Duranovici. Antrenor Nicolo Napoli;

Arbitrii:

Horia Mladinovici – Radu Ghinguleac, Cosmin Vatamanu;

Cartonașe galbene:

CFR Cluj: Ciobotariu ’90+1;

Poli Iaşi: Frăsinescu ’55, Platini ’86;

Cu această victorie, CFR acumulează 60 de puncte și se menține pe locul 2 în clasament. Poli Iași este pe 16 cu 16 puncte.

Etapa viitoare, CFR va juca în deplasare cu FCSB, iar Poli Iași va primi vizita lui Dinamo.

+ posts

Lasa un raspuns

4 × four =