Home > Tenis > Simona Halep revine în echipa de Fed Cup a României

Simona Halep revine în echipa de Fed Cup a României

simona-halep-revenire-fed-cup

La începutul anului trecut, Simona Halep anunțase retragerea sa temporă din echipa de Fed Cup a României din cauza programului încărcat și a faptului că vrea să se concentreze pe Olimpiada de la Tokyo.

Se pare că numărul trei mondial a revenit asupra deciziei și este gata să se întoarcă pe teren pentru România la barajul cu Italia din Aprilie ce va avea loc la Cluj.

Halep a declarat la Emisiunea Așii Tenisului de la Digi Sport că din cauza absențelor de la turneele de la Doha și Dubai este mai odihnită și poate partica la meciul din 16 și 17 Aprilie:

„O să încep cu cu partea în care am declarat anul trecut în decembrie că nu o să joc FED Cup, că am turneu săptămână de săptămână și aș fi vrut să fiu cât se poate de fresh la Jocurile Olimpice. Dar, nejucând luna aceasta deloc, am avut timp să mă odihnesc, să mă recuperez și vreau să spun că o să joc FED Cup.

Mereu am jucat cu sufletul, accidentată, neaccidentată, am jucat. Mă bucur că am șansa să joc din nou, sunt foarte bine să merg acolo și să câștig niște puncte pentru România.

Mereu a fost o emoție diferită când am jucat FED Cup. E diferit, foarte diferit. Și Grand Slam să joci, finală, semifinală, ai emoții, dar la FED Cup e cu totul altceva. Îți dorești să câștigi pentru țara ta, pentru echipă”

Jucătoarea din Constanța a mai adăugat că îsi dorește ca măcar 30% din capacitatea Sălii Polivalente din Cluj să poată fi umplută cu spectatori:

„Super atmosferă la Cluj, tot publicul este plin de energie, ne transmite să mergem mai departe, chiar dacă nu jucăm la fel de bine pe cât ar trebui. Sper să avem public”

La partida cu Italia, Monica Niculescu va fi căpitan nejucător, ea înlocuindu-l pe Florin Segărceanu.

+ posts
Articole Asemanatoare
simona-halep-declaratie-australian-open
Simona Halep: „Simt că sunt aproape de cel mai bun tenis al meu”
simona-halep-novak-djokovic
Simona Halep a vorbit și ea despre situația lui Novak Djokovic
simona-halep-interviu-melbourne
Simona Halep: „Încă iubesc tenisul”
simona-halep-interviu-melbourne
Simona Halep: „Nu am jucat bine astăzi”

Lasa un raspuns

four × two =