Home > Fotbal > Mirel Rădoi organizează online ședințele de pregătire ale tricolorilor

Mirel Rădoi organizează online ședințele de pregătire ale tricolorilor

radoi-pregatire-antrenament-online

Selecționerul României, Mirel Rădoi a fost testat pozitiv săptămâna trecută cu COVID-19 și are șanse mici să se afle pe banca tricolorilor în debutul preliminariilor pentru CM 2022.

Cu toate acestea, tehnicianul în vârstă de 40 de ani conduce antrenamentele echipei naționale prin platforma Zoom. Iar toate informațiile legate de randamentul jucătorilor la antrenament le primește de la staff-ul său cu care se află într-o permanentă legătură.

FRF a emis un comunicat pe site-ul oficial prin care explică pas cu pas această procedură prin care Rădoi poate fi prezent la antrenamentele și ședințele tehnice ale echipei:

„Pregătirea meciului cu Macedonia de Nord este efectuată de staff-ul tehnic al naționalei, sub coordonarea selecționerului Mirel Rădoi, aflat încă în izolare. Dar cum se desfășoară, practic, acest proces?

• Programul detaliat pentru fiecare zi de cantonament al acestei acțiuni din martie era deja de mult elaborat și fixat de selecționer împreună cu staff-ul său.
• În fiecare zi, dimineața, are loc o ședință tehnică a staff-ului cu participarea prin Zoom a selecționerului, unde se fixează planul de antrenament pentru ziua respectivă. În fiecare seară are loc o nouă ședință tehnică a staff-ului cu participarea selecționerului prin platforme online, cu prilejul căreia se analizează randamentul din timpul antrenamentului.

• Antrenamentele tricolorilor sunt transmise live către Mirel Rădoi printr-o cameră video conectată la laptop. Mai mult, la finalul ședințelor de pregătire, selecționerul primește și înregistrarea integrală a antrenamentului.

• Ședințele de analiză video cu toți jucătorii sunt conduse de Nicolae Dică și colegii săi din staff, dar selecționerul participă live la acestea. Discuțiile individuale ale lui Mirel Rădoi cu jucătorii se fac prin intermediul platformelor online.
• În plus, prin telefon și alte platforme de comunicare, fiecare din membrii staff-ului fixează permanent cu selecționerul diferite aspecte legate de activitățile conexe ale lotului (organizare, logistică, modificări de program etc.)”

România va debuta în Preliminariile pentru CM 2022, Joi de la ora 21:45 pe National Arena împotriva Macedoniei de Nord.

+ posts
Articole Asemanatoare
mirel-radoi-covid-19
Mirel Rădoi are COVID-19
romania-debut-preliminarii-cm-2022
Au fost anunțate stadionele pe care România va debuta în Preliminariile pentru Campionatul Mondial din 2022

Lasa un raspuns

ten + 9 =