Home > Fotbal > Nicolae Stanciu: „România are un viitor frumos”

Nicolae Stanciu: „România are un viitor frumos”

conferina-de-presa-nicolae-stanciu

România începe un nou drum spre calificarea la un turneu final de campionat mondial și va avea de disputat în următoarele 7 zile trei meciuri cu Macedonia de Nord, Germania și Armenia.

Nicolae Stanciu a declarat la conferința de presă de dinaintea partidei că primul meci este extrem de important iar în cazul unei victorii, moralul echipei va fi unul foarte ridicat:

„Adevărul e că a trecut foarte mult timp de când România nu s-a mai calificat la un Campionat Mondial. Cred eu că este important cum vom începe mâine. Dacă vom reuşi să debutăm cu o victorie, moralul nostru va fi foarte ridicat pentru celelalte meciuri”

Stanciu este de părare că echipa naționala are un viitor foarte frumos datorită tinerilor care vin de la U21:

„Sunt foarte mulţi jucători tineri care au făcut performanţă la U21, care joacă în campionate puternice. E un mix de generaţii. Şi chiar cred că, cu ei şi cu cei care mai suntem din vechea generaţie, România are un viitor frumos. Îmi doresc să ajut echipa naţională cum pot mai bine. E diferit faţă de ce la echipa de club. Acolo am un ciclu săptămânal, sunt cu aceiaşi colegi, cu aceiaşi antrenori de doi ani de zile. E total diferit. Aici, la naţională, câteodată avem doar un antrenament împreună şi lucrurile se schimbă. Dar cu siguranţă voi da tot ce am mai bun ca să ajut echipa naţională”

Jucătorul Slaviei a descris cum au fost în această săptămână antrenamentele fără Mirel Rădoi:

„Sincer, e ciudat fără el la antrenamente. Suntem trişti că nu îl vom avea lângă  noi, cel puţin pentru primul meci. Dar am avut şedinţe şi discuţii prin video cu dânsul, ştim că este aproape de noi. Şi, cu siguranţă, primul meci vom încerca să îl câştigăm şi pentru dânsul, să îi facem o bucurie”

+ posts

Lasa un raspuns

five × one =