Home > Fotbal > Giani Kiriță îl ia în colimatoriu pe Ricardo Grigore: „Nu știe ce înseamnă Dinamo”

Giani Kiriță îl ia în colimatoriu pe Ricardo Grigore: „Nu știe ce înseamnă Dinamo”

giani-kirita-ricardo-grigore

Dinamo a pierdut în fața celor de la Academi Clinceni a patra partidă consecutivă în campionat.

Marcatorul golului dinamovist de ieri, Ricardo Grigore a împlinit săptămâna aceasta 22 de ani, prilej cu care a organizat o petrecere alături de câțiva colegi și alte persoane, printre cere și interpreți de manele. Petrecerea nu a respectat nicio regulă sanitară de combatare a coronavirusului.

Acest lucru a atras critica suporterilor dinamoviști și a altor nume care se confundă cu istoria lui Dinamo. Unul dintre ei a fost Giani Kiriță, care a declarat pentru Telekom Sport că actualii jucători nu au fost educați în spiritul lui Dinamo:

„Ricardo Grigore este un copil crescut de Dinamo, dar nu a avut repere să ştie ce înseamnă Dinamo. Intră, joacă, nu joacă, pentru el e totuna. Nu ştie ce înseamnă Dinamo, nu a fost educat în spiritul ăsta. Toţi foştii dinamovişti mari au fost daţi afară, nu a avut de la cine învăţa.

Ricardo Grigore avea repere, dacă erau ei în vestiar. Dacă venea un Marius Niculae şi îi zicea «Bă, vezi că aici e Dinamo, trebuie să respecţi tricoul acesta». Altfel înţelegea. Asta trebuie să fie la Dinamo”

Kiriță a mai spus pentru aceeași sursă citată că actualul lot nu poate retrograda:

„Dacă aveam o soluţie.. veneam cu ea. Dar ce privim de la televizor e deja dramatic. La un moment dat, când eram eu la Dinamo, erau mercenari şi jucători. Mercenarul îşi face treaba bine şi pleacă. Băieţii ăştia nici măcar mercenari nu pot fi numiţi. Mi-ar fi ruşine ca şi jucător la Dinamo să facă suporterit treabă bună şi voi noi nimic în schimb. Nu fac nimic ei, sincer.. Nea Mulţescu nu poate să facă nimic din păcate, nu este vina lui. Dinamo are un lot la ora actuală care să rămână în Liga I. Nu cred că nu este posibil cu lotul acesta, sincer”

De criticile lui Giani nu a scăpat nici mijlocașul Diego Fabrinni:

„Fabbrini nu putem spune că e un jucător rău. Dar nu este pentru Dinamo la ora actuală. La Botoşani a jucat bine, dar la Dinamo nu. Una este să driblezi şi alta este să driblezi, să scoţi om din joc, să fi productiv pentru echipă. La ora actuală şi eu pot să intru să driblez şi după să pierd mingea. Ca dinamovist speranţa la mine există mereu. Din păcate politica clubului a fost una proastă, transferurile au fost făcute prost. De asta suntem, unde suntem. Nu văd un lider la Dinamo. La Dinamo poate să vină şi bucătarul de la Rin”

+ posts
Articole Asemanatoare
giani-kirita-clinceni-dinamo
Giani Kiriță: „Jucătorii nu conștientizează că sunt la Dinamo”
giani-kirita-dinamo-craiova
Giani Kiriță: „Vin cu sufletul să ajut”
giani-kirita-mircea-rednic-dinamo
Giani Kiriță a anunțat ce antrenor ar putea să o readucă pe Dinamo pe linia de plutire

Lasa un raspuns

6 − 3 =