Home > Fotbal > Gigi Mulțescu: „Mâine îmi depun demisia”

Gigi Mulțescu: „Mâine îmi depun demisia”

multescu-demisie-dinamo

Dinamo a pierdut în această seară în deplasare la Giurgiu în prima manșă a semifinalelor Cupei României.

După partidă, antrenorul lui Dinamo, Gheorghe Mulțescu și-a anunțat demisia în direct la Telekom Sport la flash-interviu:

„Nu știu pentru jocul de vineri. Nu mă mai întrebați pe mine, pentru că eu o să-mi pun demisia pe cale amiabilă. N-am anunțat jucătorii. Vă anunț pe dumneavoastră. De mâine nu o să mai fiu antrenor. Eu am vrut de meciul trecut, numai că venea meciul ăsta și n-aveam dreptul să provoc valuri. Avea nevoie echipa de liniște și nu-mi puteam permite să fac valuri. Nu există nicio șansă să mă răzgândesc. Mă opresc aici!”

Tehnicianul dinamovist a vorbit și despre înfrângerea din această seară:

„A fost un joc foarte tacticizat, fiecare echipă a încercat să se impună la centrul terenului şi am primit un gol foarte uşor.Lipsește ceva, lipsește scânteia, niște execuții de excepție ca să vină golul, punctele și să se decupleze de la neșansa din ultima perioadă. Sunt şanse la finală, rezultatul poate fi întors”

Mulțescu a declarat și ce regrete are după această scurtă perioadă petrecută la Dinamo:

„Îmi pare rău și îmi cer scuze că n-am putut să fac mai mult. Am făcut maximul din ce puteam. Din păcate, nici eu nu am fost foarte bine ajutat. De ce să nu vrea alt antrenor? Și în repriza a doua de la meciul cu Clinceni echipa a jucat la o singură poartă, a avut controlul, dar lipsește execuția”

+ posts
Articole Asemanatoare
gheorghe-multescu-dinamo-clinceni
Gheorghe Mulțescu: ”Nu cred că mai am puterea să mai continui”
gheorghe-multescu-cfr-dinamo
Gheorghe Mulțescu: „Este inimaginabil ce poate face un om îmbrăcat în negru”
multescu-poli-iasi-dinamo
Gheorghe Mulțescu: „Încă n-am intrat în hora retrogradării”

Lasa un raspuns

nineteen − thirteen =