Home > Fotbal > FCSB întoarce scorul cu Botoșani și revine pe primul loc

FCSB întoarce scorul cu Botoșani și revine pe primul loc

fcsb-botosani-liga-1

FCSB a învins-o în această seară pe teren propriu pe FC Botoșani cu scorul de 2-1 (0-1), într-o partidă contând pentru prima etapă a play-off-ul ligii 1.

Askovski a deschis scorul pentru oaspeți în minutul 48 după o cursă senzațională de 80 de metri, finalizată cu o minge plasată din interiorul careului. Octavian Popescu a restabilit egalitatea în minutul 66 cu un șut superb din colțul careului. Panțîru a adus victoria celor de la FCSB în minutul 71 după ce a speculat o gafă imensă a lui Pap care a degajat în el.

Detaliile meciului

Echipele de start:

FCSB: Straton – Creţu, Haruţ, Cristea, Radunovic – Oaidă (Vînă ’46), Şut, Tănase – Moruţan (Panţîru ’63), Istrate (Perianu ’46), Popescu (Simion ’85). Antrenor: Anton Petrea;

FC Botoşani: Pap – Braun, Şeroni, Chindriş, Ţigănaşu – Papa, Rodriguez, Ongenda (Florescu ’72) – Ashkovski, Caia (Fili ‘9, Tîrcoveanu ‘79), Keyta (Camara ’72). Antrenor: Marius Croitoru;

Arbitrii:

Horaţiu Feşnic – Valentin Avram, Alexandru Cerei – Marian Barbu;

Cartonașe galbene:

FCSB: Oaidă ’28, Oct. Popescu ’76;

FC Botoşani: Şeroni ’58, Braun ‘77;

După această victorie, FCSB acumulează 36 de puncte și revine pe primul loc în Liga 1. FC Botoșani este pe 6 cu 21 de puncte.

Etapa viitoare, FCSB va juca în deplasare cu Academica Clinceni, iar FC Botoșani va primi vizita celor de la CS Universitatea Craiova.

+ posts
Articole Asemanatoare
fcsb-botosani-liga-1
FCSB nu reușeste să treacă nici de Botoșani pe National Arena

Lasa un raspuns

5 × two =