Home > Fotbal > FC Botoșani trece de revelația play-off-ului, Sepsi

FC Botoșani trece de revelația play-off-ului, Sepsi

FC-Botosani-Sepsi-liga-1

FC Botoșani a învins-o în această seară pe teren propriu pe Sepsi Sf. Gheorghe cu scorul de 2-1 (1-0), în prima partidă a etapei a 5-a din play-off-ul ligii 1.

Ongenda a deschis scorul în minutul 15 cu un șut sub transversală la colțul scurt după ce a fost găsit excelent în careu de Patache. Fili a făcut 2-0 în minutul 49 după o cursă impresionantă de peste 30 de metri finalizată cu un șut plasat la colțul lung. Sepsi a redus din diferență în minutul 54 grație autogolului lui Patache care a respins în proprie poartă un șut al oaspeților.

Detaliile meciului

Echipele de start:

FC Botoşani: Pap – Braun (Fili ’46), Chindriş, Meleke, Ţigănaşu – Papa, Rodriguez, Florescu – Patache (Şeroni ’67), Caia (Camara ’12, Roman ‘67), Ongenda (Keyta ’73). Antrenor: Marius Croitoru;

Sepsi: Niczuly – Csiszer (Aganovic ’23), Bouhenna, Mitrea, Păun (Ninaj ’56) – Kovacs (Achahbar ’46), Vaşvari, Ştefan – Nouvier (Petrila ’46), Safranko, Golofca (Ştefănescu ’81). Antrenor: Leo Grozavu;

Arbitrii:

George Găman – Alexandru Cerei, George Neacşu – Florin Andrei;

Cartonașe galbene:

FC Botoşani: Ongenda ’34, Florescu ’38, Fili ’62, Şeroni ’69, Rodriguez ‘85;

Sepsi: Achahbar ’77, Petrila ’85;

După această victorie, FC Botoșani acumulează 28 de puncte și se află pe locul 5 în clasament. Sepsi este pe 4 cu 30 de puncte.

Etapa viitoare, FC Botoșani va primi vizita celor de la FCSB, iar Sepsi va juca acasă cu CS Universitatea Craiova.

+ posts

Lasa un raspuns

ten − 9 =