Home > Fotbal > Dinamo obține a cincea victorie consecutivă și speră la Europa

Dinamo obține a cincea victorie consecutivă și speră la Europa

fc-arges-dinamo-liga-1

Dinamo a învins-o în această seară în deplasare pe FC Argeș cu scorul de 2-1 (1-0), în ultima partidă a etapei a 8-a din play-out-ul ligii 1.

Mihaiu a deschis scorul în minutul 12 împingând mingea în poartă din trei metri, după o centrare excelentă a lui Sorescu la capătul unui contraatac perfect al lui Dinamo. Mediop a restabilit egalitatea în minutul 59 cu un șut din întoarcere de la marginea careului. Sorescu a adus victoria lui Dinamo în minutul 82, finalizând din interiorul careului o pasă magistrală a lui Gol.

Detaliile meciului

Echipele de start:

FC Argeş: Greab – Tofan, Turda, Boldor, Muşat (Năstăsie ’72) – Meza Colli, Şerban (Palic ’34) – Dumitru (Grecu ’72), Honciu, De Jonghe – Mitoi (Ndiaye ’13, Teles ‘73). Antrenor: Mihai Ianovschi;

Dinamo: Eşanu – Bejan, Puljic, Albentosa – Sorescu, Achim (Fabbrini ’78), Anton, Gol, Filip (Radu ‘90+2) – Mihaiu (Morsay ’62), Nemec (Grigore ‘90+2). Antrenor: Dusan Uhrin;

Arbitrii:

Andrei Chivulete – Bogdan Gheorghe, Adrian Vornicu – Vlad Baban;

Cartonașe galbene:

FC Argeş:  De Jonghe ’43, Ndiaye ‘45+2;

Dinamo: Mihaiu ’58, Albentosa ’80, Grigore ‘90+3;

Cu această victorie, Dinamo acumulează 30 de puncte și urcă pe locul 10 în clasament. FC Argeș este pe 8 cu 31 de puncte.

Etapa viitoare, FC Argeș va juca în deplasare cu Hermannstadt, iar Dinamo va primi vizita celor de la Chindia.

+ posts
Articole Asemanatoare
iuliu-muresan-acuze-arbitraj
Iuliu Mureșan: „Am fost ‘tăiați’ de la începutul partidei”

Lasa un raspuns

4 + twenty =