Home > Fotbal > Rapid pierde cu FC U Craiova, dar promovează împreună

Rapid pierde cu FC U Craiova, dar promovează împreună

FC-U-CRAIOVA-RAPID-liga-2

FC U Craiova a învins-o în această seară în deplasare pe Rapid cu scorul de 3-1 (2-0) într-o partidă contând pentru etapa a 9-a din play-off-ul ligii secunde.

Claudiu Bălan a deschis scorul în minutul 20 după ce a reluat din alunecare centrarea lui Baeten. Același Bălan a făcut 2-0 în minutul 44 cu o lovitură de cap după o centrare excelentă a lui Huyghebaert.

Adrian Bălan a redus din diferență în minutul 62, dintr-un penalty dictat în urma unui fault al lui Paramatti asupra lui Ursu. Claudiu Bălan a reușit hat-trick-ul în minutul 68 reluând de la colțul scurt centrarea pe jos a lui Voicu.

Detaliile meciului

Echipele de start:

Rapid: H. Moldovan – Jorza (Florică 46′), Ignat, Nastos, Goge – Barbu, Costin (Lazăr 46′) – Sefer (Voicu 88′),Ilie (Ursu 46′), Hlistei (Pănoiu 74′) – Ad. Bălan. Antrenor: Mihai Iosif;

”FC U” Craiova: Mogoșanu – Gîț, Paramatti, Ispas, Huyghebaert – Blidar, Albu, Baeten, Răducanu (Voicu 59′) – Cl. Bălan (Cristea 76′), Compagno. Antrenor: Eugen Trică;

Arbitrii:

Vlad Baban – Raul Constantin Ghiciulescu, Doru Zamfir;

Cartonașe galbene:

Rapid: 71′ Lazăr;

”FC U” Craiova: 43′ Răducanu;

Cu această victorie, Craiova acumulează 53 de puncte și nu mai poate pierde primul loc. Rapid va termina pe 2, având în acest moment 49 de puncte.

Etapa viitoare, Rapid va juca în deplasare cu CS Mioveni, iar FC U Craiova va primi vizita celor de la Dunărea Călărași.

+ posts
Articole Asemanatoare
mihai-iosif-cs-mioveni-rapid
Mihai Iosif: „Multă lume încă nu îşi dă seama de ceea ce am realizat noi”
rapid cs mioveni liga 2
CS Mioveni se impune la limită în fața Rapidului
mihai-iosif-promovare-rapid
Mihai Iosif: „Dumnezeu a făcut dreptate”
rapid-asu-poli-liga-2
Rapid face un pas mare spre promovare

Lasa un raspuns

fifteen − 5 =