Mihai Iosif: “Fericirea are chipul meu”

Rapid a câstigat duminică seară pe teren propriu primul meci de la revenirea în Liga 1 contra celor de la Chindia Târgoviște.

După partidă, antrenorul Mihai Iosif a declarat în direct la Telekom Sport la flahsi-interviu că este foarte fericit că echipa sa a putut juca cu așa o atmosferă superbă în tribune:

“Sunt fericit, chiar pot să răsuflu uşurat, să joci într-o asemenea atmosferă este visul oricărui fotbalist, oricărui antrenor, a fost ceva fantastic. O victorie mare în conditiile in care avem foarte multi jucatori noi, n-am jucat niciun meci de pregatire in formula de astăzi si suntem foarte fericiti”

Tehnicianul giuleștenilor este de părare că fericirea i-a surâs în această seară:

Joacă ce ne dorim, dar pe viitor o să ne dorim mai mult. Suntem Rapid , trebuie să atacăm non-stop. Presiune pe adversar şi să dăm goluri să creăm faze de poartă, aia înseamnă. Le mulţumesc suporterilor, eu ii iubesc pe ei, de acolo vin uitati-vă pe faţa mea, vorba cântecului, fericirea are chipul meu în seara asta.

În încheiere, Iosif a declarat ca tot ce le cere el jucătorilor este seriozitatea la antrenamente:

“Fiecare se bucură în felul lui şi pentru mine asta este libertatea omului de exprimare, fiecare este cu genul lui muzical, genul lui de a se îmbrăca sau de a-şi face freza. Pe mine mă interesează cum răspund la antrenamente şi la meciuri

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

four + thirteen =