Home > Fotbal > Mirel Rădoi: „Am plâns în vestiar”

Mirel Rădoi: „Am plâns în vestiar”

mirel-radoi-demisie-nationala

România a pierdut orice șansă de a se mai califica la Campionatul Mondial de anul viitor după ce Macedonia de Nord s-a impus cu scorul de 3-1 în fața Islandei și a terminat grupa preliminară pe locul 2 cu un punct deasupra noastră.

După partida cu Liechtenstein, selecționerul Mirel Rădoi și-a anunțat plecarea de la echipa națională la conferința de presă:

„Este ultima mea conferință ca selecționer. Am luat decizia și cred că e normal. Nu am reușit să mă clasez pe primele două locuri – de fapt, pe al doilea, pentru că e foarte greu să învingi Germania. Pentru mine lucrurile sunt clare și nu voi mai continua contractul cu FRF. Nu există o demisie pentru că mi se termină contractul la finalul lunii. Am luat decizia, nu mi-a fost ușor. Chiar acum le-am comunicat băieților. Am plâns în vestiar. Și bărbații mai plâng câteodată”

În calitatea de selecționer, Mirel Rădoi a pierdut barajul pentru Campionatul European din acest an cu Islanda, scor 1-2, a terminat pe locul 2 grupa de Nations League și a încheiat pe locul 3 grupa preliminară pentru CM 2022.

+ posts
Articole Asemanatoare
mirel-radoi-mesaj-suporteri
Mirel Rădoi, la finalul mandatului de selecționer: „Continuați să iubiți echipa națională”
radoi-germania-romania
Mirel Rădoi: „Băieții meritau un punct în seara aceasta”
mirel-radoi-islanda-romania
Mirel Rădoi: „Nu am realizat mare lucru”
mirel-radoi-anglia-romania
Mirel Rădoi: „Ma bucura jocul, am avut determinare”

Lasa un raspuns

fifteen − five =