Home > Fotbal > Mustață a oferit detaliile vânzării FCSB

Mustață a oferit detaliile vânzării FCSB

fcsb-cumparata-de-suporteri

Deși inițial părea mai mult o glumă a patronului, iată că vânzarea FCSB-ului devine din ce în ce mai serioasă.

Liderul galeriei FCSB, a confirmat că a avut un dialog cu Gigi Becali pentru a stabili detaliile tranzacției clubului din Berceni.

Mustață a declarat pentru Pro Sport că în urma dialogului cu Becali acesta vrea să vândă clubul până la începerea perioadei de mercato din iarnă:

„Este adevărată informația pe care o aveți. Am fost sunat miercuri dimineață de Gigi Becali și mi-a spus că mă așteaptă să vândă clubul până în perioada de transferuri, așa cum v-a zis și vouă. Poate că a făcut asta ca să încerce să mă tragă de limbă…să vadă cine este în spate, dar nu merge cu noi. De miercuri dimineață stau doar pe telefoane și am tot discutat cu avocații. Noi suntem Steaua și o să vedeți câți oameni o să avem în spate ca să cumpărăm echipa de la Gigi Becali. Să stea liniștit Gigi că nu avem nevoie de juniorii lui”

Liderul Peluzei Nord a mai specificat condițiile puse de ei pentru efectuarea tranzației, menționând că suma va fi plătită în maxim trei luni dacă se vor pune de acord:

Deja e vorbit cu cineva și avem de unde să luăm juniori. Dar, Gigi ne-a zis că vrea să ne lase și vreo șase jucători, acum să vedem…Am discutat apoi și cu cei care vin să ne ajute cu banii, iar oamenii ne-au spus clar ce condiții să îi transmitem lui Gigi Becali din partea lor.

Vrem o hârtie scrisă de la el, iar asta cât mai repede, nu vorbe sau declarații prin presă, prin care se angajează că ne vinde clubul pe zece milioane de euro plus patru lucruri importante pe care le vrem trecute în acel document. Dorim să fie trecute în scris următoarele chestiuni: cedarea echipei pe societatea respectivă, cedarea palmaresului, coeficientul UEFA și locul de Liga 1. Dacă, Gigi Becali face aceste lucruri, vă garantez că în 90 de zile are toți banii în cont”

+ posts
Articole Asemanatoare
conflict-mustata-meme-iordanescu
Mustață intervine în conflictul lui MM Stoica cu Iordănescu jr. : „A uitat când ne spunea că Edi e bun”
fanii-fcsb-nu-mai-cumpara-echipa
Fanii FCSB renunță la cumpărarea echipei de la Becali
becali-mustata-oferta-fcsb
Prima reacție a lui Becali după oferta trimisă de fani: „Nu stau după prostiile lui Mustață”
mustata-cumpara-fcsb-becali
Mustață, tot mai decis să ia FCSB de la Becali: „Așteptăm numărul de cont să trimitem cele 10 milioane de euro”

Lasa un raspuns

one − 1 =