Home > Fotbal > Alibec, exclus din lotul campioanei CFR

Alibec, exclus din lotul campioanei CFR

alibec-exclus-din-lot-cfr

În timpul meciului de seară dintre CFR și Academica Clinceni, spre finalul întâlnirii, atacantul Denis Alibec a plecat de pe banza de rezervă a gazdelor fără a cere acordul staff-ului tehnic.

Alibec a motivat acest gest din cauza nevoilor fiziologice, însă se vehiculează că acest lucru l-a făcut pentru că nu a fost deloc introdus pe teren.

Astăzi, antrenorul Dan Petrescu a decis, conform gsp, să îl excludă pe Alibec din lotul echipei, existând chiar posibilitatea unei amenzi usturătoare pentru fostul atacant al lui Inter.

Cristi Balaj, președintele celor de la CFR, a confirmat aceasta decizie în direct la Digi Sport și a anunțat că Alibec se va antrena separat în următoarea perioadă, urmând ca dacă îsi recunoaște greșeală să aibă șanse destul de mari să fie reprimit în lot:

„Eu nu am observat ce s-a întâmplat. Am fost informat, s-a discutat cu antrenorul. Multe lucruri nu-s de spus. Situația e clară pentru noi. Orice jucător, indiferent de valoarea lui, când comite anumite acte de indisciplină, antrenorul, împreună cu conducerea care-i asigură suport total, iau decizii și reacționează.

Nu ne dorim asemenea situații. S-a mai întâmplat în trecut, jucătorul s-a antrenat separat și a realizat după că a greșit. Despre Debeljuh e vorba, da. Depinde de ei, din punctul nostru de vedere, antrenorul, oricine ar fi, decide.

Alibec e un jucător în care au am mare încredere în continuare. Vreau să cred că va realiza că e important să respecți antrenorul. Pentru că, în curând, probabil că va deveni și el antrenor.

Eu i-am comunicat decizia luată de antrenor. Sunt convins că n-a fost bucuros, probabil se aștepta. A găsit în mine o persoană care dorește să fie alături de el, care îi dorește doar binele. Eu i-am explicat foarte clar.

Orice este posibil în acest moment, noi construim viitoarea echipă, din iarnă încolo, împreună cu antrenorul, care va avea ultimul cuvânt”

+ posts

Lasa un raspuns

15 + three =