Home > Fotbal > Probleme mari pentru Stoican în defensivă

Probleme mari pentru Stoican în defensivă

accidentare-mihai-esanu

Cu mai puțin de o săptămână înaintea debutului în partea a doua a sezonului 2021/2022, Flavius Stoican se confruntă cu mari probleme de lot, cea mai gravă dintre ele fiind pe postul de portar.

După ce bulgarul Plamen Iliev a anunțat că nu mai vrea să continue la Dinamo sub nicio formă, la amicalul cu CS Mioveni, Mihai Eșanu în încercarea de a boxa o minge, l-a lovit în plină figură pe Bogdan Rusu. Pe lângă că i-a provocat o fractură de pomete jucătorului argeșenilor, Eșanu s-a accidentat și el.

Conform GSP, accidentarea este una extrem de serioasă, goalkeperul în vârstă de 23 de ani are o fractură la deget și va lipsi peste o lună de pe gazon. Acest lucru îl va face să rateze reluarea campionatului și meciul cu FCSB.

Antrenorul Flavius Stoican va avea mari bătăi de cap pentru postul de portar. „Câinii” nu îl au la dispoziție decât pe Ștefan Fara (20 de ani) pentru următoarele meciuri. Tănărul portar dinamovist este însă lipsit de experienșă în Liga 1, neavând nici măcar un meci oficial jucat.

Recent, dinamoviștii l-au promovat de la juniori la prima echipă și pe Eduard Chioveanu, un portar de numai 16 ani, însă este greu de crezut că se va conta pe serviciile sale.

Dinamo negociază în aceste zile împrumutul lui Cristiano Figueiredo de la CFR Cluj, o soluție viabilă pentru a ieși din criza din poarta „câinilor”.

+ posts
Articole Asemanatoare
gabi-torje-coronavirus
Gabi Torje are COVID-19
catalin-itu-plecare-dinamo
Dinamo îl va pierde pe Cătălin Itu
sedinta-urgenta-dinamo-rednic
Ședință de urgență la Dinamo între conducerea clubului și Mircea Rednic
sedinta-rednic-muresan
Sedință la Dinamo cu privire la viitorul clubului

Lasa un raspuns

thirteen + 12 =