Home > Fotbal > Deian Sorescu și Steliano Filip nu sunt lăsați să plece

Deian Sorescu și Steliano Filip nu sunt lăsați să plece

filip-sorescu-blocati-dinamo

Deian Sorescu și Steliano Filip sunt doi dintre jucătorii despre care s-a vorbit intens în această vară că o vor părăsi pe Dinamo. Oferte primite pentru cei doi nu îi mulțumesc însă pe oficialii „câinilor”.

Administratorul judiciar al lui Dinamo a declarat într-o intervenție la PRO X că Steliano Filip are o ofertă din Ungaria însă respectivul club îl vrea gratis, în timp ce pentru Sorescu ofertele nu sunt la nivelul așteptărilor:

„Pentru Steliano am discutat. Aseară am avut o discuție cu niște impresari abilitați de un club din Ungaria. Din păcate, acest club dorește să-l transfere fără niciun fel de sumă, gratis. Acest lucru este inacceptabil pentru un jucător de valoarea, vârsta lui Steliano, un jucător de care Dinamo are nevoie. 

Niciuna dintre ofertele pentru Sorescu nu se ridică la suma pe care ați amintit-o dumneavoastră. Nu discut despre salariile jucătorilor sau sume, ar fi lipsit de fair-play pentru partenerii de discuție. Ofertele nu sunt clare. Unele sunt cu procente, altele sunt cu anumitue bonusuri în funcție de performanță. Nimic nu e bătut în cuie, analizăm fiecare ofertă. Azi, niciuna nu se ridică la așteptările noastre. Avem o singură ofertă în scris, cea din Polonia. Verbal, mai este cea din Golf.”

În aceeași intervenție, Zăvăleanu a mai spus că mai există o ofertă pe Ricardo Grigore, însă momentan nu este nimic concret.

+ posts
Articole Asemanatoare
razvan-zavaleanu-investitori-dinamo
Continuă veștile proaste pentru Dinamo: „Un posibil investitor s-a retras”
razvan-zavaleanu-ddb-spania
Zăvăleanu, atac la DDB Spania: „Dacă vor să ajute Dinamo, să plătească salariile”
razvan-zavaleanu-investitori-dinamo
Răzvan Zăvăleanu anunță discuții avansate cu doi posibili investitori
steliano-filip-razvan-zavaleanu
Mesajul trimis de Steliano Filip lui Zăvăleanu în miez de noapte

Lasa un raspuns

1 × 5 =