Home > Fotbal > Simona Halep: „Simt că sunt aproape de cel mai bun tenis al meu”

Simona Halep: „Simt că sunt aproape de cel mai bun tenis al meu”

simona-halep-declaratie-australian-open

Simona Halep s-a calificat în această dimineață în optimi la Australian Open după ce a trecut fără emoții în două seturi de Danka Kovinic.

După partidă, Simona a declarat la interviul acordat pe teren că simte că este aproape de cel mai înalt nivel al ei în aceste zile:

„Mă simt grozav, mai ales că pot juca în optimi din nou. Mă simt excelent în Australia, poate de asta joc atât de bine, mai ales în fața acestui public care stă în această căldură pentru a ne urmări este întotdeauna o plăcere. Simt că sunt aproape de cel mai bun nivel al meu. Simt că am jucat grozav, dar Danka a fost obosită, a avut un meci foarte greu înainte. Este de fiecare dată o provocare mare să calc pe acest teren și să dau tot ce am mai bun. Sunt foarte mulțumită cu ce am jucat și de abia aștept următorul joc.”

Sportiva noastră a mai completat că este fericită că este sănătoată și poate da tot ce are mai bun pe teren:

„Pare că am fost relaxată astăzi, dar mă simt bine, mă simt mai concentrată, mă simt încrezătoare acum pentru că anul trecut am avut parte de un an foarte greu. Acum mă pot bucura să joc tenis, sunt sănătoasă și mă bucur că pot să fiu aici și să dau tot ce am mai bun. Este mereu cel mai important lucru acesta”

+ posts
Articole Asemanatoare
simona-halep-optimi-australian-open
Simona Halep, în optimi la Australian Open
simona-halep-novak-djokovic
Simona Halep a vorbit și ea despre situația lui Novak Djokovic
simona-halep-interviu-melbourne
Simona Halep: „Încă iubesc tenisul”
simona-halep-interviu-melbourne
Simona Halep: „Nu am jucat bine astăzi”

Lasa un raspuns

1 × 1 =