Home > Exclusiv > Interviu in EXCLUSIVITATE | Nicu Negru: „Este un sentiment aparte să joci pentru Dinamo”

Interviu in EXCLUSIVITATE | Nicu Negru: „Este un sentiment aparte să joci pentru Dinamo”

interviu-nicu-negru

 

România a terminat pe locul al doilea turneul amical „4 Nations Cup” deșfăsurat în Polonia, fiind învinsă în finală chiar de țara gazdă după aruncările de la 7 metri.

Noi am reușit să stăm de vorbă, cu singurul dinamovist selecționat pentru acest turneu de pregătire, Nicu Negru. Acesta a fost de asemenea și cel mai bun marcator al echipei noastre în finala cu Polonia, izbutind să înscrie de 6 ori.

27SportAS : Ai fost singurul dinamovist convocat la Națională și ai reușit sa marchezi cele mai multe goluri în aceasta partida. Ce sentiment ai când joci pentru România? Dar pentru Dinamo?

Nicu Negru : Sunt foarte bucuros să reprezint România și sa joc la echipa naționala iar pentru Dinamo e un sentiment aparte să joci , datorită fanilor și a atmosferei create de aceștia. Avem fanii care ne susțin și sunt alături de noi la fiecare meci .

27SportAS : Cum va înțelegeți cu noul antrenor și ce obiective aveți?

Nicu Negru : Cu noul antrenor ne înțelegem foarte bine , putem vorbi orice cu el , este deschis si lucrul ăsta cred ca ajută foarte mult echipa , este un tactician foarte bun , ne-a făcut sa înțelegem cât mai repede ce avem de făcut în ciuda timpului foarte scurt petrecut alături de noi . Obiectivul este calificarea la CE , șansele s-au micșorat dar noi o sa luptăm la fiecare meci și o sa dăm totul pe teren .

27SportAS : Un meci greu contra polonezilor. Care sunt impresiile după această partidă?

Nicu Negru : Polonia este o echipă puternică cu foarte mulți jucători care evoluează la echipe de top din Europa , au o apărare foarte bună și un contraatac la fel de bun , a fost un meci greu , noi ne-am făcut jocul , am jucat fără presiune și am reușit să terminăm meciul egal , din păcate am pierdut la aruncările de la 7 metri.

27SportAS : Urmează o partida la fel de complicata cu Lituania. Crezi că aveți mai multe șanse sa câștigați, având in vedete ca partida se va disputa acasă?

Nicu Negru : Urmează meciul cu Lituania , un meci foarte greu , jucăm acasa dar asta nu înseamnă ca plecăm învingători , o să îi vizionăm , o să pregătim meciul foarte bine si sper ca la final să fim noi cei care se vor bucura de victorie.

27SportAS : Un mesaj pentru fanii dinamoviști și cititorii 27 sport AS?

Nicu Negru : Vă mulțumim ca ați fost alături de noi si ne-ați susținut în momentele bune dar și în cele mai puțin bune , sunt sigur că veți fi și în continuare . Vă urez tuturor un an nou cât mai bun si Hai Dinamo!!!!

Următorul meci pentru naționala României va avea loc pe 10 Aprilie 2019, acasă, contra Lituaniei în preliminariile pentru Euro 2020.

 

 

 

 

 

 

+ posts

Lasa un raspuns

1 × 1 =