Home > Exclusiv > Handbal masculin | Dinamo surclasează liderul Csm București | Declarații în EXCLUSIVITATE de la dinamovisti

Handbal masculin | Dinamo surclasează liderul Csm București | Declarații în EXCLUSIVITATE de la dinamovisti

dinamo-csm

Dinamo și Csm s-au înfruntat  aseară în sala Dinamo într-o partidă restanță din etapa a 8a. Csm era liderul campionatului, în timp ce Dinamo se afla pe locul 6 la 7 puncte în spatele acestora.

Dinamo nu a stat prea mult la tatonări cu cei de Csm și au luat un avans confortabil încă din startul partidei, întâi 4-1, apoi 10-3. Dinamo nu a redus turația motoarelor până la pauză, astfel că la cabine au intrat cu un avans de 10 goluri, 16-6.

După pauză, Dinamo a continua jocul bun și a ajuns la o diferență de maxim 12 goluri. Pe finalul meciului, Dinamo nu a mai forțat și a trimis în teren din jucători mai puțini utilizați deobicei. Astfel Csm a mai redus din scor, la sfarșit tabela arătănd o diferență de 8 goluri.

Dinamo câștigă cu 28 la 20, urcă pe locul 4 și se apropie la 6 puncte de lider, în timp ce Csm pierde fotoliul de lider în favoarea celor de la Dobrogea Sud Constanța.

Pentru Dinamo au înscris Bannour (8 goluri), Komogorov (4), Descat (2),  Alouini  (2), Negru (2), C. Sandru (2), R. Gavriloaia  (2),  Zulfic  (2),  Acatrinei (1), A. Szasz (1).

Următoarea partidă pentru Dinamo va avea loc sâmbătă la Bacău de la ora 17 contra celor de la Știința.

După partidă am stat de vorbă cu câțiva dintre cei mai importanți jucători dinamovisti în victoria din această seară :

Andras Szasz : ” A fost un meci extraordinar, de la început până la sfârsit, mai ales fiindcă a fost sala plină și suporterii fantastici. M-am simțit foarte bine pe teren, îmi place să joc când sala este plină, suporterii mă ajută enorm. Eu consider că Dinamo are cea mai frumoasă galerie din România. Sper ca așa să fie la fiecare meci și noi să le aducem lor numai bucurii.”

Alireza Mousavi : „A fost un meci greu, dar am pornit foarte bine și am fost extrem de solizi în defensivă. Atmosfera a fost de vis, fani minunați ca întotdeauna și le mulțumim tuturor pentru asta! ”

 

 

 

+ posts

Lasa un raspuns

four − 3 =