Home > Handbal > Handbal | Dinamo scoate un rezultat bun la Lisabona

Handbal | Dinamo scoate un rezultat bun la Lisabona

Dinamo-champions-league

 

Dinamo a jucat în această seară în deplasare, contra celor de la Sporting Lisabona, în prima manșă a play-off-ul pentru optimile champions league. Meciul s-a disputat în sala “Pavilhao Joao Rocha”, unde „dulăii”, au fost încurajați de aproximativ 200 de suporteri veniți din România.

După un început de meci echilibrat, când cele două echipe au mers cap la cap până la 5-5, Dinamo a preluat inițiativa și s-a distanțat la 3 goluri (8-5). Deși portughezii au strâns la un gol, echipa noastră a beneficiat de o triplă superioritate, iar avantajul de 3 goluri a fost refăcut. În acel moment, Dinamo a avut o cădere, iar portughezii au înscris de 5 ori la rând, conducând cu 14-12. Dinamo a revenit, iar la pauză s-a intrat la egalitate, 14-14.

Cea de a doua repriză a început la fel de echilibrată ca și prima, iar cele două echipe au mers cap la cap până la 22-22. De aici, Dinamo a avut 7-8 minute de cădere, iar portughezii s-au distanțat întâi la 3 goluri ( 28-25), iar mai apoi la 5 (31-26). După un time-out cerut de Constantin Ștefan, Dinamo a avut 5 minute de exceție, izbutind 5 goluri la rând egalând la 31. Din păcate la ultima fază, Sporting a înscris golul victoriei.

Sporting învinge cu 32 la 31, iar totul se va decide la retur în sala Dinamo, unde „dulăii”, au numai victorii în acest sezon de Champions League.

Pentru Dinamo au înscris Descat (6 goluri), Bannour (6), Negru (4), Komogorov (3), Șandru (3), Szasz (3),  Zulfic (2),  Alouini (2) Gavriloaia(1), Moussavi (1).

Partida retur se va disputa, Joi 28 Februarie de la ora 20 în Sala Dinamo, care va fi arhiplină, toate biletele scoase la vânzare fiind epuizate încă de săptămâna trecută.

+ posts

Lasa un raspuns

nineteen + 1 =