Home > Handbal > Handbal masculin | Meci dramatic în a doua semifinală a Final 4-ului Cupei României

Handbal masculin | Meci dramatic în a doua semifinală a Final 4-ului Cupei României

steaua-dinamo-handbal

Astăzi la Focșani s-au deșfăsurat semifinalele Final 4-ului Cupei României la handbal masculin. Meciul vedetă s-a disputat între cele două mari rivale, Dinamo și Steaua.

Meciul a început cu o întărziere de o oră și jumătate, după ce între cele două galerii au avut loc incidente. O sală mult prea mică pentru a organiza un meci cu risc ridicat, a fost cauza pentru care forțele de ordine au fost nevoite să intervină în forță și să evacueze pe rând cele două galerii.

Dinamoviștii nu au condus decât în startul partidei cu 2-0, de acolo formația militară preluând controlul jocului. Aceștia au condus pe parcursul primei reprize și cu 6 goluri diferență (14-8). „Dulăii” au avut un final de primă repriză mai bun și au redus din ecart, la pauză ros-albaștrii conducând doar cu 15 la 12.

După pauză diferența a fost aproape în permanență de 3 goluri  în favoarea steliștilor. În ultimele minute ale meciului dinamoviștii au reușit în câteva rânduri să vină la un gol și chiar să egaleze la 25 în minutul 56. Finalul a fost unul încins, ștelistii marcând golul 26, cu care au reușit să câstige partida, deși dinamoviștii au avut șansa egalării în ultima secundă la aruncarea lui Kuduz.

Pentru Steaua au marcat : Florea Gabriel (10 goluri), Marin Vegar (5), Samvel Aslanian (4),Nemanja Grbovic (3),Ionuț Georgescu (3), Stefan Vujic (1). Pentru Dinamo au punctat :  Hugo Descat  (6 goluri) , Kamel Alouini  (4) , Ante  Kuduz  (4), Andras Szasz  (3), Dan Savenco (2), Florin Acatrinei  (1), Amine Bannour  (1), Razvan Gavriloaia (1), Aliuosa Mousavi (1), Ciprian Sandru (1), Muhamed Zulfic  (1).

Steaua se impune 26 la 25 și vor juca mâine finala de la ora 17:30 contra celor de la Poli Timisoara. Poli s-a impus în prima semifinală în fața celor de la Focșani scor 25 la 18. În finala mică Dinamo va înfrunta Focșaniul de la ora 15.

+ posts

Lasa un raspuns

17 − 2 =