Home > Uncategorized > Chindia obține victoria cu Gaz Metan chiar și în inferioritate numerică

Chindia obține victoria cu Gaz Metan chiar și în inferioritate numerică

Chindia Târgoviște câștigă, scor 1-0, în fața celor de la Gaz Metan Mediaș în etapa a 7-a a Ligii 1. Pe stadionul „Ilie Oană” prima repriză a fost una anostă, cu un joc de mijlocul terenului și fără prea multe ocazii, în schimb, a doua parte a meciului ritmul s-a animat și au apărut și situațiile. Chindia a reușit să țină de avantajul minim după eliminarea lui Dumitrașcu din minutul 57.

Două situații notabile au fost în primul mitan. În minutul 2 Aioani le-a dat emoții coechipierilor săi la un șut deviat. În minutul 32 Neguț a driblat un fundaș în careu și a șutat din zona lateral dreapta, iar Buzbuchi a respins cu piciorul în corner.

Chindia înscrie în primul minut al părții secunde. Pasa lui Neguț l-a găsit excelent pe Florea la 7 metri, care a reluat cu capul în poartă de lângă un fundaș. Golul a animat și ritmul jocului, Yaméogo se afla într-o poziție excelentă la 17 metri, zonă centrală, a șutat, iar Buzbuchi a fost pe post. O ocazie mare de a marca a avut Gaz Metan în minutul 77, Aioani a respins o minge trimisă cu capul din 6 metri.

Chindia are 11 puncte și e pe locul patru în clasament, iar etapa următoare va juca la nou-promovata UTA Arad. Gaz Metan Mediaș are doar 7 puncte și e pe poziția a 12-a. Medieșenii vor juca meciul viitor cu FC Botoșani.

Echipele de start

Chindia Târgoviște: Aioani – Dinu, Pițian, Fomba, Ioniță – Neguț, Rață, Dumitrașcu, Yaméogo (90 +3 Atanase) – Popa, Florea (cpt.) (61 Berisha)
Antrenor: Emil Săndoi

Gaz Metan Mediaș: Buzbuchi – Butean, Larie (88 Sambu), Bačo, Velisar – Matias – Romeo (56 Chamed), Deaconu (56 Pambou), Valente, Costea (24 Manuel) – Cardoso (cpt.)
Antrenor: Jorge Costa

Brigada de arbitri: La centru – Flueran Viorel Nicusor (Craiova – Dolj), ajutat la cele două tușe de Orbuleţ Mircea (Bucureşti – Bucureşti) și Badea Marius (Râmnicu Vâlcea – Vâlcea)

Cartonașe galbene:  Costea (14 Gaz Metan), Rață (49’ Chindia), Manel (55Gaz Metan), Aioani (90 +2 Chindia)
Cartonașe roșii: Dumitrașcu (57 Chindia)

+ posts

Lasa un raspuns

three × four =