Home > Fotbal > Dubla lui Rondon i-a adus victoria lui CFR Cluj

Dubla lui Rondon i-a adus victoria lui CFR Cluj

În runda a 10-a a Ligii 1 CFR Cluj s-a impus la FC Argeș cu scorul de 2-0.  Venită după o înfrângere usturătoare în Europa League, CFR a început bine meciul de pe stadionul „Nicolae Dobrin”. În minutul 14, goalkeeperul argeșenilor a pierdut inexplicabil mingea în propriul careu, Deac l-a deposedat foarte ușor și i-a pasat lui Rondon, care a trimis mingea în poarta goală. Același Rondon a majorat scorul în minutul 23 cu un șut din interiorul careului după pasa perfectă pe culoar primită de la Pereira.

O repriză secundă cu un joc mai fragmentat și o FC Argeș care a avut prima ocazie clară abia în minutul 64. Maes a prins un șut puternic din afara careului, dar balonul a trecut puțin peste transversală.

CFR Cluj este pe locul trei în clasamentul Ligii 1 cu 21 de puncte după această victorie, iar după pauza generată de meciurile echipei naționale va juca acasă cu UTA Arad. Nou-promovata FC Argeș se află în zona roșie și anume, pe poziția a 14-a cu doar opt puncte și, după pauza competițională, va juca la Poli Iași.

Echipele de start

FC Argeș: Micle – Matei, Leca, Deslandes (46′ Maes), Mușat – Drăghici (79′ Palic), Maric, Prepeliță (57′ Mediop) (c), Șerban – Meza Colli – Blejdea (89′ Mirică)
Antrenor: Ionuț Moșteanu

CFR Cluj: Bălgrădean – Manea, Sušić, Ciobotariu, Manea – Itu (82′ Aurelio), Soares (89′ Hoban), Păun (89′ Costache) – Deac, Rondón (89′ Debeljuh), Pereira (54′ Djokovic)
Antrenor: Dan Petrescu

Brigada de arbitri: La centru – Horia Mladinovic (București), ajutat la cele două tușe de Imbre Bucsi (Satu-Mare) și Marius Marchidanu (Brăila).

+ posts

Lasa un raspuns

5 × one =