Home > Fotbal > Toni Petrea: „Nu pot să mă declar total nemulţumit de aspectul jocului”

Toni Petrea: „Nu pot să mă declar total nemulţumit de aspectul jocului”

toni-petrea-hermannstadt-fcsb

FCSB a pierdut în această seară a doua partidă consecutivă în campionat, 0-1, în deplasare împotriva celor de la FC Hermannstadt.

Antrenorul roș-albastrilor, Toni Petrea, a declarat după meci la TelekomSport, că are în vedere multe schimbări în jocul echipei sale în perioada următoare:

„Pot să fiu supărat după 3 meciuri în care nu câştigăm, 3 meciuri în care nu reuşim să marcăm şi e o dezamăgire, trebuie să strângem rândurile, trebuie să ne gândim bine ce facem în continuare. Mai sunt destule meciuri, dar trebuie să schimbăm foarte multe lucruri cel puţin în atitudinea noastră şi în determinare când intrăm pe teren

Acesta a mai spus pentru aceeași sursă citată că echipa sa întâmpină probleme atunci când întâlneste echipe care se apără foarte bine:

„În momentul în care întâlnim adversari care se apără foarte bine, supraaglomerat, întâmpinăm ceva probleme, nu găsim cele mai bune soluţii şi ne complicăm în anumite acţiuni individuale şi în anumite zone de teren. Rămâne de văzut ce trebuie să facem pentru că e clar că suntem dezamăgiţi cu toţii şi nu avem ce să facem decât să ne pregătim în continuare şi să ieşim din această serie negativă pentru noi”

Petrea a concluzionat totuși că nu este total nemulțumit de aspectul jocului, însă uneori jucătorii săi exagerează cu acțiunile individuale:

„Dacă stau să mă gândesc, situaţii prea multe n-am avut în defensivă. Am primit goluri din faze fixe până la urmă şi nu pot să mă declar total nemulţumit de aspectul jocului. Dar avem multe momente în joc când exagerăm cu acţiuni individuale, când nu combinăm aşa cum trebuie să reuşim să desfacem adversarul, un adversar supra-aglomerat e normal să se apere foarte grupat şi foarte bine organizat. Știam că adversarul nostru este foarte bine organizat în defensivă. N-am găsit soluţiile necesare să pasăm mai repede chiar când am avut o situaţie două de a marca din nou nu am reuşit să marcăm”

+ posts
Articole Asemanatoare
toni-petrea-fcsb-cfr
Toni Petrea: „Jucătorii au nevoie de suporteri”
toni-petrea-sepsi-fcsb
Toni Petrea: „E cel mai slab meci pe care l-am făcut de când am venit”
toni-petrea-sepsi-fcsb
Toni Petrea: „Avem jucători pe lista de transferuri, să vedem dacă ajunge scrisoarea”
toni-petrea-fcsb-rapid
Toni Petrea : ” E o echipă bună, chiar dacă e nou promovată”

Lasa un raspuns

ten + six =