Home > Fotbal > Viitorul salvează în prelungiri un punct cu Academica Clinceni

Viitorul salvează în prelungiri un punct cu Academica Clinceni

Viitorul-Academica-liga-1

Viitorul și Academica Clinceni au remizat în această seară la Ovidiu, scor 1-1 (0-1), într-o partidă contând pentru etapa a 26-a din Liga 1.

Andronic a deschis scorul în minutul 42 pentru oaspeți după ce a reluat cu capul din trei metri o centrare excelentă a lui Tănase. Tsomou a restabilit egalitatea în minutul 91, cu o reluare de voleu din interiorul careului la o minge trimisă de Cosmin Matei.

Detaliile meciului

Echipele de start:

Viitorul: Cojocaru – Dussaut (Benzar 46′), Mladen, Dobrosavlevici, Boboc – Matei, Artean, Ciobanu (Pitu 60′) – Jo Santos, Andronache (Tsoumou 46′), Grădinaru (Ganea 46′). Antrenor: Mircea Rednic;

Clinceni: Vâlceanu – Achim, Bilali, Gardoş, Pârvulescu (Dobrescu 68′) – Cordea, Moulin, Cebotaru, Tănase (Popa 68′) – Chunchukov, Andronic (Dumitriu 49′). Antrenor: Ilie Poenaru;

Arbitrii:

Marian Barbu – Ovidiu Artene, Marius Marica;

După acest egal, Viitorul acumulează 29 de puncte și urcă pe locul 10 în clasament. Academica Clinceni este pe 6 cu 37 de puncte.

Etapa viitoare, Viitorul va juca în deplasare cu FC Hermannstadt, iar Academica Clinceni va primi vizita celor de la FC Voluntari.

+ posts
Articole Asemanatoare
viitorul-clinceni-liga-1
Victorie zdrobitoare a Viitorului cu Clinceni la Ovidiu

Lasa un raspuns

one × four =