Home > Fotbal > Toni Petrea: „Totul se va juca în play-off”

Toni Petrea: „Totul se va juca în play-off”

toni-petrea-uta-fcsb

FCSB a învins-o în această seară pe UTA în deplasare cu scorul de 1-0 și continuă să fie lider în Liga 1.

Antrenorul celor de la FCSB, Toni Petrea, a declarat în direct la DigiSport la flashinterviul de după meci că este bucuros pentru victorie, deși echipa sa a ratat multe ocazii de a înscrie:

„Asta ne-a interesat, până la urmă e important că am reușit să câștigăm, deși ne-am creat o sumedenie de ocazii în repriza a doua. Uneori fotbalul te poate pedepsi, trebuie să învățăm din asemenea jocuri, când ai astfel de ocazii trebuie să le fructifici”

Tehnicianul celor de la FCSB este de părere că unele decizii ale arbitrului au fost luate prea ușor:

„Am avut câteva mici nesincronizări, dar mă bucură faptul că ne-am creat multe situații de a marca. Mi s-a părut un cartonaș galben dat cam ușor (n.r. – la Radunovic), atât lui cât lui Antal, a fost un contact, nu cred că trebuia să se ia o măsură disciplinară de genul acesta. Asta este, mergem înainte”

Petrea a prefațat și derby-ul din etapa următoare cu FCSB:

„Meci important, ca și celelalte meciuri rămase din campionat, dar nu cred că va fi decisiv, ținând cont de faptul că se vor înjumătăți și punctele în play-off. Ne dorim să câștigăm și să ne pregătim de ultimele două jocuri și de play-off”

În încheiere, antrenorul celor de la FCSB a spus că totul se va decide în play-off, deși îsi dorește și sezonul regular să îl termine pe primul loc:

„Ne dorim să terminăm pe primul loc campionatul regulat. Mai sunt trei meciuri foarte grele, apoi sunt Craiova și Sepsi, încercăm să tratăm fiecare joc la fel, la victorie, și să tratăm fiecare meci la victorie. Totul se va juca în play-off”

+ posts
Articole Asemanatoare
toni-petrea-fcsb-cfr
Toni Petrea: „Jucătorii au nevoie de suporteri”
toni-petrea-sepsi-fcsb
Toni Petrea: „E cel mai slab meci pe care l-am făcut de când am venit”
toni-petrea-sepsi-fcsb
Toni Petrea: „Avem jucători pe lista de transferuri, să vedem dacă ajunge scrisoarea”
toni-petrea-fcsb-rapid
Toni Petrea : ” E o echipă bună, chiar dacă e nou promovată”

Lasa un raspuns

4 × two =