Home > Fotbal > Ionel Gane și-a dat demisia de la Dinamo

Ionel Gane și-a dat demisia de la Dinamo

Ionel-Gane-demisie-dinamo

Dinamo a pierdut în această seară în „Ștefan cel Mare” cu FC Argeș, iar imediat după partidă antrenorul Jerry Gane i-a anunțat pe elevii săi că a fost ultimul meci în calitate de antrenor la Dinamo.

Acesta a declarat în direct la Telekom Sport la flash interviul de după meci că este nevoie de o schimbare, rezultatele nemulțumindu-l:

„A fost ultimul meci, eu mă opresc aici. Le-am mulţumit pentru momentele bune, dar e nevoie de o schimbare. Nu am ce să le reproşez la meciul de astăzi, am dominat, dar ne-a lipsit golul doi. Am luat decizia imediat după meci. Rămâne între noi cum au reacţionat băieţii. Dacă astăzi câştigam, rămâneam. Cred că e nevoie de o schimbare. Eu am făcut ce am putut, am rămas în momentele grele, dar asta a fost. Suporterii au dreptate când echipa nu merge. Ei m-au rugat să rămân în iarnă, încă nu am vorbit cu cei din DDB, dar o să vorbesc. Poate cine va veni va aduce un alt suflu, o altă doză de încredere. Eu mi-am asumat atunci când am rămas, într-o situaţie dificilă, dar rezultatele nu mă mulţumesc pe mine, ca antrenor. Nu a fost prea mult pentru mine, dar am trecut prin multe. M-am confruntat cu multe probleme. Am respect pentru cei din DDB şi pentru toţi suporterii, pentru că fără ei era mult mai rău.  Nu am niciun regret. Tot ce am făcut, am făcut ce am simţit. Mă bucur că am avut puterea şi curajul să merg înainte într-o situaţie foarte grea. Le mulţumesc tuturor!”

+ posts
Articole Asemanatoare
toni-petrea-plecare-fcsb
Toni Petrea, ca și plecat de la FCSB
trica-demis-craiova
Eugen Trică s-a despărțit de FC U Craiova
toni-petrea-antrenament-fcsb
Toni Petrea a fost prezentat oficial la FCSB
PETREA-ANTRENOR-NOU-FCSB
Toni Petrea e revenit pe banca celor de la FCSB

Lasa un raspuns

15 − 15 =