Home > Liga 1 > Toni Petrea, ca și plecat de la FCSB

Toni Petrea, ca și plecat de la FCSB

toni-petrea-plecare-fcsb

În condițiile în care FCSB nu va lua titlul nici în acest an este din ce în ce mai clar că antrenorul Toni Petrea va părăsi echipa la finalul sezonului. Până acum se vehiculează doi posibili înlocuitori ai acestuia.

FCSB este în acest moment la 11 puncte în spatele liderului CFR Cluj. Astfel este greu de crezut că elevii lui Petrea vor reuși să îi ajungă pe clujeni, chiar dacă la începutul play-off-ului punctele se vor înjumătății.

Și pentru că în ultimele sezoane fiecare antrenor care a ratat titlul cu FCSB a părăsit echipa, același lucru se va produce cel mai probabil și cu Toni Petrea la finalul sezonului.

Primele nume care l-ar putea înlocui pe Petrea au apărut deja. Ilie Poenaru și Marius Croitoru sunt doi candidați la banca FCSB-ului, anunță GSP.

Aceeași sursă citată notează că fostul antrenor al celor de la Gaz Metan și Clinceni, Ilie Poenaru este dorit de patronul Becali. De cealaltă parte, Croitoru este susținut de managerul Mihai Stoica.

Ambii antrenori nu au licență PRO de antrenor, astfel că sunt nevoiți să găsească un antrenor cu această distincție care să apară doar în acte.

Deși Stoica are argumente solide pentru Croitoru, varianta Poenaru pare mai plauzibilă. Fiind favoritul lui Becali, este greu de crezut că acesta va accepta să i se impună un alt nume.

În plus de acest lucru, relația Becali-Croitoru nu este cea mai bună. Tehnicianul celor de la Botoșani nu de puține ori l-a ironizat în declarații pe patronul celor de la FCSB din cauza implicării directe a acestuia peste antrenorii echipei.

Nu este deloc exclus ca până la vară să apară variante de noi de antrenori..

+ posts
Articole Asemanatoare
mihai-nesu-fcsb-fc-voluntari
Mihai Neșu, în tribune la FCSB – FC Voluntari
mustata-petrea-becali
Mustață continuă contrele cu Becali: „Avem o singură nelămurire cu Gigi”
becali-vanzare-fcsb
Becali anunță din nou că vrea să renunțe la FCSB: „Ia-o Talpane!”
6 concluzii după FCSB – Universitatea Craiova 0-2 »  Bucurie mare la Craiova, dar mai ales la Cluj

Lasa un raspuns

18 + 15 =