Home > Liga 1 > Suporterii rapidiști nu se opun ca FCSB să joace în Giulești

Suporterii rapidiști nu se opun ca FCSB să joace în Giulești

fanii-rapidisti-fcsb-giulesti

Gigi Becali a lansat ipoteza potrivit căreia FCSB ar putea juca chiar și în Giulești partida din ultima etapă cu CFR. Liderul galeriei rapidului a declarat că nu s-ar opune acestui lucru.

Becali nu este deloc sigur că meciul care i-ar putea aduce titlul echipei sale ar pe Ghencea. Astfel, el a spus că se gândeste inclusiv la varianta stadionului din Giulești dacă galeriile celor de la FCSB și Rapid s-ar întelege.

Lider galerie Rapid: „Nu ne interesează”

Liviu Ungureanu, liderul galeriei Rapidului, a reacționat la declarațiile lui Becali. El a spus că nu este treaba galeriei ce se organizează pe arena construită din bani publici. De asemenea, cel poreclit „Bocciu” i-a sfătuit pe cei de la CSA Steaua că ar trebui să le urmeze exemplu și să dea voie oricui este interest să joace în Ghencea.

„Nu e problema noastră, a galeriei, ce evenimente se desfășoară pe stadionul Giulești, care e construit din bani publici. Treaba noastră e să încurajăm echipa la fiecare meci.

Nu trebuie să mă sune Mustață pe mine. Nu e treaba noastră ce vor Mustață și Gigi. Noi nu ne putem implica într-o asemenea problemă. Există o lege și sunt persoane abilitate care se ocupă cu stadion. Ei nu pot da cu piciorul banilor. Dacă cineva vrea să organizeze un eveniment pe acest stadion, nu e problema noastră. Nu ne interesează. 

Noi suntem galeria Rapidului și datoria noastră este să susținem echipa la toate evenimentele. Nu e problema noastră cine vrea să joace pe Giulești. Nu ne putem opune.

E un stadion făcut din bani publici și poate să joace oricine. Asta ar trebui să înțeleagă și cei de la CSA Steaua. Stadionul trebuie întreținut și pentru asta e nevoie de bani. Iar pentru bani e nevoie să se organizeze evenimente”, a declarat Ungureanu pentru Gsp.ro.

Deși FCSB nu a mai jucat niciodată în calitate de gazdă pe Giulești este interesant că Rapid deține recordul de spectatori prezenți la un meci pe vechiul stadion din Ghencea. În 1982, 35.000 de spectatori au fost prezenți pe stadionul Steaua la partida decisivă pentru promovarea în Divizia A dintre Rapid și Petrolul.

+ posts

Lasa un raspuns

3 × two =