Home > Liga 1 > Becali vrea ca FCSB să joace în Giulești: „Sunt ei țigani, dar sunt civilizați”

Becali vrea ca FCSB să joace în Giulești: „Sunt ei țigani, dar sunt civilizați”

becali-fcsb-giulesti

Situația stadionului pe care va juca FCSB meciul din ultima etapă cu CFR Cluj este încă incertă. Gigi Becali ia în calcul ca formația sa să joace inclusiv pe Giulești dacă suporterii rapidiști ar fi de acord.

Cei de la CSA Steaua le pun piedici continue celor de la FCSB pentru a nu putea juca pe stadionul recent construit în Ghencea. Astfel, locul disputării partidei cu CFR Cluj din ultima etapă a play-off-ului este încă incert. Stadionul din Buzău este cea mai probabilă variantă, dar oficialii echipei antrenate de Toni Petrea se gândesc și la varianta Giulești.

„Îl pun pe Mustață să vorbească cu șefii de galerie de la Rapid”

Gigi Becali a declarat că pentru el nu ar fi o problemă ca FCSB să joace în Giulești atâta timp cât cele două galerii sunt de acord cu lucrul acesta. Cu toate acestea, patronul roș-albastrilor a avut un discurs rasist asupra fanilor rapidiști.

„Mă gândeam, acum nu știu, să nu cumva să supăr, să nu cumva să fac și eu ca ministrul ăla Lavrov, a vorbit o prostie mai mare decât el. Să nu zic și eu o prostie mai mare acum, să mă ierte suporterii. Mă gândeam să îl pun pe Mustață să vorbească cu șefii de galerie de la Giulești, de la Rapid, dacă se înțeleg șefii între ei nu e niciun fel de problemă. Să vorbească cu ei, ei dușmănia lor o au cu Dinamo, aia e de fapt, că glumele ce le fac ei cu Rapid, oricum galeria lui Rapid, așa cum sunt ei, țiganii, țiganii, dar sunt civilizați oamenii. Atunci mă gândeam să vorbească ei între ei și să încercăm asta, dacă ar accepta”, a declarat Becali în direct la PRO Arena.

Becali nu este înverșunat să joace în Giulești cum vrea să o facă pe Ghencea și anunță că lasă totul la latitudinea fanilor.

Acolo chiar nu poți avea pretenții, dacă nu acceptă galeria Rapidului, e Giuleștiul lor. Ca să demonstreze giuleștenii: ‘na, bă, noi nu suntem dușmănoși, noi vrem spectacol fotbalistic’. Dar e o anomalie, atunci noi să reparăm anomalia asta. Întâi să se înțeleagă galeriile, după aceea fac un demers”

Partida dintre FCSB și CFR va avea loc în weekend-ul 21/22 Mai și cel mai probabil va decide titlul de campioană din acest sezon.

+ posts

Lasa un raspuns

12 + seven =