Home > Fotbal > Tribunalul București a respins cererea lui Pablo Cortacero de a reveni în fruntea clubului

Tribunalul București a respins cererea lui Pablo Cortacero de a reveni în fruntea clubului

cortacero-tribunal-ddb

Tribunalul București a respins în această seară cererea acționarului majoritar al lui Dinamo, Pablo Cortacero, de a reveni ca președinte în fruntea Consiliului de Administrație al clubului. Același lucru s-a întâmplat și cu poziția de director general al lui Alex Couto.

Cortacero nu s-a prezentat astăzi la proces, el trimițând ca reprezentant o doamnă avocat. De altfel, fanii dinamoviști au împânzit zona de pe lângă tribunal, pentru a cere socoteală în cazul în care îsi făcea apariția cel care a dispărut fără urmă acum câteva luni lăsând echipa într-o situație disperată.

Unul dintre mesajele afișate de către suporterii dinamoviști, unul extrem de dur de altfel, a fost: „Am crezut în tine… Măcar vino să te vedem pentru ultima dată. RIP ∼Cortazero∼”

sursa: gsp.ro

Nu a fost singurul mesaj adresat de către suporterii dinamoviști ibericului. La stadionul Dinamo, una dintre facțiunile galeriei dinamoviste a afișat un banner cu un mesaj în limba spaniolă: „Pleacă de aici în Spania! La Dinamo, nimeni nu îți va simți lipsa”

sursa: Sport.ro

Decizia justiției de astăzi, îl menține pe Constantin Eftimescu în funcția de președinte al Consiliului de Administrație și de director general al clubului, el având și drept de semnătură. Hotârărea poate fi atacată cu apel în termen de 30 de zile.

Fanii din DDB au anunțat victoria din instanță pe pagina oficială de facebook a „Peluzei Cătălin Hîldan”, îndemnând fanii să ia în continuare bilete virtuale pentru meciul cu Dinamo Kiev pentru a se putea lua licența. De asemenea ei au mai anunțat „Va veni și ziua când IL VOM ALUNGA DEFINITIV pe cortacero din Ștefan cel Mare!”

INCLUSIV JUSTIȚIA CONFIRMĂ: DDB FACE LUCRURILE CORECT! Instanța a decis în urmă cu câteva minute că Pablo Cortacero nu…

Publicată de Peluza Catalin Hildan-Dinamo pe Joi, 18 martie 2021
+ posts
Articole Asemanatoare
demitere-muresan-stoican-dinamo
Ședință de urgență la Dinamo pentru demiterea lui Iuliu Mureșan și Flavius Stoican
flavius-stoican-dinamo
Se pregătește debarcarea lui Stoican de la Dinamo !? Cine i-ar putea lua locul
dinamo-a-luat-licenta
Dinamo a luat licența pentru sezonul următor
datorii-contra-dinamo
DDB a mai stins două datorii

Lasa un raspuns

7 + twelve =