Home > Tenis > Simona Halep s-a retras de la Miami

Simona Halep s-a retras de la Miami

simona-halep-retragere-miami

Simona Halep a anunțat în această după-amiază pe pagina sa oficială de facebook retragerea de la turneul de la Miami înaintea duelului cu Anastasija Sevastova, nr. 57 WTA, din turul III.

Motivul retragerii este accidentarea la umăr pe care a acuzat-o în meciul din turul II contra franțuzoaicei Caroline Garcia. Accidentarea s-a agravat în timpul meciului de dublu de aseară pe care Simona la susținut alături de Angelique Kerber.

„Îmi pare rău că trebuie să mă retrag din probele de simplu și dublu de la Miami, dar accidentarea nu mă lasă să joc așa cum aș fi dorit. Sunt tristă că nu pot continua. Am vrut să dau tot aici și să joc cât mai multe meciuri, dar din păcate nu pot. Poate anul viitor voi reveni mai bună și mai sănătoasă. Vreau să le mulțumesc din suflet organizatorilor de la Miami și celor de la WTA, pentru eforturile făcute ca să ne țină în siguranță” se arată în postarea Simonei Halep

Următoarele meciuri pentru Halep ar trebui să fie pe 16 și 17 Aprilie la Cluj în întâlnirea de Fed Cup, România – Italia.

+ posts
Articole Asemanatoare
simona-halep-turul-1-cincinnati
Simona Halep câstigă primul meci de după accidentare
simona-halep-accidentare-roma
Simona Halep, suspectă de ruptură musculară

Lasa un raspuns

three × two =