Home > Fotbal > Toni Petrea: „Nu ne rămâne decât să căutăm alte soluții”

Toni Petrea: „Nu ne rămâne decât să căutăm alte soluții”

toni-petrea-fcsb-craiova

FCSB va juca mâine pe teren propriu contra celor de la CS Universitatea Criaova în derby-ul etapei a 29-a din Liga 1.

Antrenorul celor de la FCSB, Toni Petrea a declarat la conferința de presă de dinaintea partidei că o victorie ar însemna câstigarea sezonului regular, ceea ce ar mobiliza formația sa pentru play-off:

„Ne dorim să câștigăm fiecare meci. Dacă am reuși să câștigăm, matematic am termina campionatul regular pe primul loc și este un lucru mobilizator în plus pentru noi. Am discutat cu jucătorii, suntem conștienți de importanța partidei, dar nu va fi decisiv acest aspect. E important pentru noi, pentru moralul nostru, nu cred că s-a mai întâmplat de când e cu formatul ăsta de play-off ca noi să terminăm sezonul regular pe locul 1. Ar fi un lucru foarte bun pentru noi”

Petrea a vorbit și despre accidentarea lui Florinel Coman, care se pare că este una destul de seriosă, jucătorul nemaiputând cel mai probabil evolua în acest sezon:

„Coman a suferit o accidentare destul de gravă, sezonul acesta pare că e compromis pentru el din păcate. Este un jucător care ne ajuta, ar fi fost un plus pentru echipă. Nu ne rămâne decât să căutăm alte soluții, să suplinim absența lui cumva și să ne concentrăm pe jocul nostru”

Tehnicianul celor de la FCSB s-a declarat mulțumit de evoluțiile jucătorilor săi la echipele naționale ale României:

„Consider că au avut evoluții destul de bune, atât cei de la tineret cât și cei de la echipa mare. Într-adevăr, poate pentru cei de la tineret a fost dezamăgitoare ratarea calificării, dar per total consider că meritau să se califice, din moment ce nu au pierdut niciun joc și au avut evoluții foarte bune. Încrederea lor nu cred că este zdruncinată, cred că este o experiență benefică pentru ei. Aici avem alte obiective, altă atmosferă, sper și cred că nu vor resimți efectele ratării calificării”

Petrea a mai spus că nu vede o problemă faptul că echipa sa va trebui să dispute acest meci la Giurgiu:

„Arena Națională e un stadion pe care ne simțim foarte bine, unde am avut rezultate foarte bune. Din păcate, nu vom putea evolua acolo, dar și la Giurgiu am jucat destul de multe meciuri, cred eu că putem să ne descurăm bine și acolo și că nu va fi o problemă faptul că nu putem evolua pe stadionul nostru obișnuit”

FCSB și CS Universitatea Craiova se vor întâlni mâine seară de la ora 20:30 la Giurgiu.

+ posts
Articole Asemanatoare
toni-petrea-fcsb-cfr
Toni Petrea: „Jucătorii au nevoie de suporteri”
toni-petrea-sepsi-fcsb
Toni Petrea: „E cel mai slab meci pe care l-am făcut de când am venit”
toni-petrea-sepsi-fcsb
Toni Petrea: „Avem jucători pe lista de transferuri, să vedem dacă ajunge scrisoarea”
toni-petrea-fcsb-rapid
Toni Petrea : ” E o echipă bună, chiar dacă e nou promovată”

Lasa un raspuns

sixteen − 2 =