Home > Fotbal > Toni Petrea: „Trebuie să strângem rândurile”

Toni Petrea: „Trebuie să strângem rândurile”

toni-petrea-sepsi-fcsb

FCSB a remizat în această seară cu Sepsi Sf. Gheorghe și este în pericol să piardă primul loc la sfârșitul sezonului regular.

Toni Petrea a vorbit după partidă în direct la Telekom Sport la flashinterviu despre momentele importante ale jocului:

„Oarecum norocos golul lor. Nu pot să zic că a fost o fază lucrată, să zic că am primit gol din cine ştie ce fază lucrată, combinaţii sau ceva. A fost o bâlbâială în careu. La 1-1 s-a jucat mai mult cu mingi lungi, cel puţin din partea lor. Noi am încercat să revenim în joc şi ne-am mai creat câteva situaţii de a marca, dar nu am reuşit să o facem, din păcate. Ne pregătim de supercupă, ne pregătim de playoff, cu jucătorii pe care îi avem la dispoziţie. Trebuie să strângem rândurile şi să facem maximum din ceea ce putem face”

Tehnicianul celor de la FCSB s-a declarat îngrijorat cu privire la accidentările din lotul echipei sale:

„Mă îngrijorează accidentările. Asta e preocuparea pe care o am în momentul de faţă, să găsesc soluţii să îi refacem cât mai repede cu putinţă. În situaţia în care nu vom putea să îi recuperăm, să găsim soluţii cu ce mai avem disponibil”

Petrea este de părere că totul se va decide în play-off și nu vede o problemă majoră că FCSB ar putea termina pe doi sezonul regular:

„Într-adevăr, am putea pierde totul temporar, dar aşa cum am spus, totul se va decide în playoff. Acolo vor fi alte jocuri, altă miză, un alt campionat… acolo se va decide titlul de campioană. layofful va fi foarte disputat cu siguranţă, cu echipe bune. Aşa cum am mai spus, echipa care va gestiona cel mai bine această perioadă va avea câştig de cauză”

+ posts
Articole Asemanatoare
toni-petrea-fcsb-cfr
Toni Petrea: „Jucătorii au nevoie de suporteri”
toni-petrea-sepsi-fcsb
Toni Petrea: „E cel mai slab meci pe care l-am făcut de când am venit”
toni-petrea-sepsi-fcsb
Toni Petrea: „Avem jucători pe lista de transferuri, să vedem dacă ajunge scrisoarea”
toni-petrea-fcsb-rapid
Toni Petrea : ” E o echipă bună, chiar dacă e nou promovată”

Lasa un raspuns

three + 18 =