Home > Fotbal > Edi Iordănescu s-a despărțit de FCSB

Edi Iordănescu s-a despărțit de FCSB

edi-iordanescu-plecare-fcsb

După ce în ultimele zile au apărut în spațiul public zvonuri potrivit cărora Edi Iordănescu și Gigi Becali se află într-un conflict deschis, tehnicianul de 43 de ani fiind deranjat de criticile patronului la adresa sa, astăzi s-a oficializat despărțirea dintre Iordănescu Jr. și FCSB.

Potrivit Fanatik, Becali și Iordănescu au ajuns la un acord pentru rezilierea pe cale amiabilă a contractului, fără ca vreuna dintre părți să fie nevoită să plătească despăgubiri celeilalte.

Vestea vine într-un moment în care FCSB se afla într-o formă excelentă, 7 victorii și un egal în ultimele 8 meciuri, pe locul 2 la opt puncte în spatele liderului CFR.

Gigi Becali: „Nu mă așteptam la așa ceva”

Patronului celor de la FCSB, Gigi Becali, a confirmat pentru GSP că s-a despărțit de Iordănescu, fără ca tehnicianul să ceară vreo sumă în plus

„Ne-am înțeles. A zis că nu vrea nimic în plus. Doar munca lui. Am vrut să-i dau banii și pe luna decembrie, dar nu a vrut. Am vrut să îi dau banii până la finalul contractului, dar nu a acceptat. Am apreciat asta. Bravo lui. A cerut 500.000, dar și-a dat seama că mai avea câteva luni de contract… „

Becali a mai declarat pentru aceeași sursă citată că este surprins de decizia lui Iordănescu și o pune pe seama unui posibile înțelegere cu echipa națională:

„Eu i-am zis «Eu nici acum nu înțeleg de unde vine asta». MM Stoica a zis că cele mai bune antrenamente le-a văzut la el. Nici acum nu înțeleg… Posibil are ceva la echipa națională

E un antrenor serios, eu nu-l contest. Echipa nu juca, dar nu aveam Coman, Cordea sau Tavi Popescu. Nu aveam nici închizător, Moruțan plecase. Aici îi dau dreptate. Veneau jucătorii și urmau să vină rezultatele. Nu îmi era teamă de rezultate. Eu am spus de joc. Vi se pare că l-am jignit cu ceva?  

Am zis că nu sunt mulțumit de joc. Eu nu înțeleg ce s-a întâmplat. E antrenor bun. L-am întrebat pe MM Stoica și zicea «Nu am văzut la nimeni așa antrenamente. Muncește ca un nebun». Eu am zis de joc și asta l-a afectat. Dar ce să fac? Să mint? 

Nu am niciun antrenor pregătit. Nu mă așteptam la așa ceva… Nici prin gând nu mi-a trecut că va pleca. M-a luat prin surprindere. O să vedem”

+ posts
Articole Asemanatoare
edi-iordanescu-decizie-plecare-fcsb
Edi Iordănescu la două luni de la despărțirea de FCSB: „Decizia de a pleca a fost a mea”
becali-conflict-edi-iordanescu
Gigi Becali: „Iordănescu a venit când eram la șapte puncte în spatele CFR-ului, iar acum sunt opt, care rezultate?”

Lasa un raspuns

7 − 5 =