Home > Fotbal > Gheorghe Mustață: „Gata, ne-a ajuns”

Gheorghe Mustață: „Gata, ne-a ajuns”

reactie-mustata-demitere-iordanescu

În această după-amiază a fost anunțată oficial despărțirea lui Iordănescu de FCSB după mai multe contre avute de acesta cu patronul clubului.

Tehnicianul în vârstă de 47 de ani a avut susținere deplină din partea fanilor echipei, aceștia fiind extrem de mulțumiți de rezultatele echipei și de modul de pregătire pe care Iordănescu jr la implementat la FCSB.

Gheorghe Mustață, liderul Peluzei Nord, a anunțat astăzi prin intermediul Pro Sport că niciun antrenor nu va mai avea de acum înainte susținerea galeriei, ei fiind extrem de supărați pe faptul că patronul Gigi Becali vrea să hotărască totul la echipă:

„Nu se poate așa ceva! Decizia asta ne-a pus capac la toate. Am vorbit cu Edi, iar el ne-a confirmat că a plecat. Din acest moment noi nu vom mai susține pe niciun antrenor pe care Gigi Becali îl va aduce. Gata! Ne-a ajuns.

Noi îl avem la echipă pe Gigi Becali, cel care el este totul. E patron, antrenor, doctor, maseur, cred că dacă poate se bagă și fotbalist. El face totul, el e antrenorul. Ne-a ajuns. Să îl dai afară pe omul care a făcut rezultate foarte bune până acum e prea mult. O sa vedeti mâine și un comunicat al Peluzei Nord. Sunt prea supărat că să mai vorbesc acum”

+ posts
Articole Asemanatoare
suporteri-fcsb-conflict-gigi-becali
Suporterii celor de la FCSB vor să urmeze exemplul DDB: „La un milion de suporteri, ai strâns zece milioane de euro și ai dat banii”
conflict-mustata-meme-stoica
Gheorghe Mustață, lider galerie FCSB: „Dă-ți demisia, Meme!”

Lasa un raspuns

4 × 1 =