Home > Fotbal > Gigi Becali: „Mustață să aibă grijă, a mai fost în pușcărie”

Gigi Becali: „Mustață să aibă grijă, a mai fost în pușcărie”

razboi-gigi-becali-mustata

După ce ieri Edi Iordănescu s-a despărțit de FCSB, suporterii roș-albastrilor au avertizat prin liderul lor Gheorghe Mustață că niciun antrenor nu va mai avea de acum înainte susținerea galeriei.

Noaptea trecută, suporterii celor de la FCSB au scris mesaje împotriva patronului pe gardurile palatului său din Aleea Alexandru și la baza de pregătire din Berceni a FCSB-ului.

Patronul Gigi Becali îl consideră pe Mustață principalul răspunzător pentru aceste acte de vandalism, declarând pentru Pro Sport că presupusa infracțiune făcută de Mustață ar putea să îl trimită din nou la închisoare:

„Nu mai stau cu nimeni la discuție, iar eu i-am zis clar lui Mustață să aibă mare grijă. Ăsta e caz de pușcărie, el a mai fost acolo. Este acum principalul instigator. Eu l-am ajutat lunar cât a fost arestat, iar acum văd că se joacă cu focul. Să aibă grijă! Am auzit că au intrat și în bază. Ăștia realizeză ce au făcut? I-am dat pe mâna Poliției!

V-am spus că nu stau la discuție și nu îi iert! Dacă Poliția o să îi descopere, o să-i aresteze. Să nu mă sune să o dăm la pace după ce vor intra pe mâna Poliției că nu voi accepta nimic. Să nu le treacă prin cap să vină și la Pipera. Am anunțat deja organele statului. Totul mi se trage cu suporterii de când a ieșit Mustață ăsta din pușcărie”

+ posts
Articole Asemanatoare
becali-conflict-edi-iordanescu
Gigi Becali: „Iordănescu a venit când eram la șapte puncte în spatele CFR-ului, iar acum sunt opt, care rezultate?”

Lasa un raspuns

12 + 5 =