Home > Fotbal > CFR Cluj încheie aventura europeană cu un succes

CFR Cluj încheie aventura europeană cu un succes

Campioana României a reușit să își adjudece ultima confruntare din Conference League. Partida jucată în Gruia în compania celor de la Jablonec a fost câștigată de elevii lui Dan Petrescu, scor 2-0, iar clujenii încheie această campanie europeană cu 4 puncte, pe ultima poziție în clasament.

Deja eliminați din competiție, feroviarii nu au mai avut miză la această partidă și au izbutit succesul grație dublei reușite de Debeljuh.

La partida din această seară a revenit în lotul CFR-ului și exilatul Denis Alibec, acesta fiind iertat de Dan Petrescu și introdus pe teren în minutul 72, contribuind la cel de-al doilea gol al ardelenilor.

Jablonec, în urma eșecului suferit pe dealul Feleacului, nu se califică în primăvara europeană, în timp ce grupa este câștigată de Alkmaar, care merge direct în optimi. Randers va evolua împotriva ocupantei unui loc III din Europa League, urmând ca învingătoarea să ajung în optimile de finală.

Aventura CFR-ului în competiția europeană ajunge la final, iar din acest moment ardelenii se vor focusa doar pe partidele din Liga 1, acolo unde sunt lideri incontestabili.

+ posts
Articole Asemanatoare
Doi oameni în minus și două puncte mai puțin în clasament pentru CFR. Ocazii, nervi, eliminări și doar egal în derby
Arbitru de Champions League în Craiova-CFR
Marko Dugandzic, primele declarații la revenirea în România: „Sunt foarte fericit aici!”
CFR Cluj pleacă în cantonament în Spania. Campioana va susține trei partide amicale

Lasa un raspuns

two × 1 =