Home > Video > Flavius Stoican: „Putem bate mâine FCSB”

Flavius Stoican: „Putem bate mâine FCSB”

flavius-stoican-dinamo-fcsb-1

Flavius Stoican (45 de ani) este încrezător în sansele elevilor săi în eternul derby al fotbalul românesc ce va avea loc mâine seară în etapa a XXIII-a din Liga 1.

Dinamo va juca mâine seară în „Ștefan cel Mare” probabil ultimul derby pe bâtrănul stadion din „Groapă”, iar tehnicianul „câinilor” este convins că elevii săi pot face o partidă mare.

Stocan: „Vreau să ne ridicăm la nivelul așteptat de fani”

După ce în etapa trecută au fost învinși de FC Argeș cu 1-2, dinamoviștii vor avea parte de un adversar mult mai puternic. Tehnicianul dinamoviștilor a prefațat partida și vrea să vadă dacă în timpul de când a venit la Dinamo a putut să construiască o echipă care să se bată de la egal la egal cu FCSB.

„Vreau să facem un joc bun, să ne ridicăm la nivelul așteptat de fani. Nu va fi ușor, dar cu atât mai mare va fi bucuria dacă vom reuși. Preocuparea mea este ca în 24 de zile să încercăm ne ridicăm la nivelul celor de la FCSB, o echipă cu jucători foarte talentați, tehnici, buni și bine cotați. Atunci noi vom vedea dacă o echipă formată în 24 de zile, cu jucători veniți acum 2 zile sau acum 5 zile, se va putea ridica la nivelul celor de la FCSB. Eu cred că da, dar rămâne de văzut, să nu fie doar vorbe” a declarat Flavius Stoican la conferința de presă premergătoare jocului

  • 6-0 s-a terminat în favoarea roș albastrilor partida tur jucată pe National Arena

Dinamoviștii dau asigurări că stadionul se va prezenta în condiții bune

Adversarii de la FCSB s-au plâns în această săptămână de gazon, care după ce că era într-o stare precară, dinamoviștii au mai disputat și un amical cu Popești Leordeni miercuri. Stoican dă însă asigurări că terenul este în condiții optime și anunță că echipa sa va juca câte un amical în fiecare săptămână.

„Meciul cu Popești-Leordeni. De acum încolo, în fiecare săptămână vom avea un meci amical, indiferent de numele adversarului. Pentru că vreau să le dau șansa celor mai talentați jucători din academie să joace.

Gazonul se va prezenta în condiții bune. Nu putem să spunem că va fi praf gazonul, am jucat fotbal în condiții mai grele. Dacă pe noi ne pun să jucăm în lift, noaptea la 02:00, noi jucăm în lift” a completat Stoican

  • 3-3 a încheiat FCSB în prima etapă din acest an împotriva celor de la CFR

Tehnicianul dinamovist speră la victorie mâine seară

Stoican a mai declarat că deși nu are prea mult la timp la dispoziție, speră să găsească punctele vulnerabile ale băieților lui Petrea și să îi învingă:

„Mă gândesc că putem să batem mâine FCSB, chiar dacă ei pleacă favoriți. Asta este realitatea. Am văzut la meciul cu CFR o echipă bună, care în multe momente a dominat, au marcat de trei ori, o apărare foarte bună. Nu este ușor! Dar mă gândesc la ce pot să fac, cum îi organizez pe băieți, cum le găsim momentele slabe celor de la FCSB, cum profităm de ele, cum îi blocăm. La lucrurile astea trebuie să fiu atent”

Înaintea partidei, Dinamo este pe locul 15 cu 12 puncte, în timp ce FCSB este pe 2 cu 48 de puncte.

Conferința de presă completă susținută de Flavius Stoican și Florin Răducioiu o puteți urmări aici:

+ posts
Articole Asemanatoare
flavius-stoican-uta-dinamo
Stoican după primul punct în mandatul la Dinamo: „Sunt motive de optimism”
Stoican-uta-dinamo
Flavius Stoican înaintea partidei cu UTA: „Nu îi las pe băieți acum când au nevoie”
stoican-craiova-dinamo
Flavius Stoican este în continuare optimist: „Sunt convins că această echipă nu va retrograda”
stoican-botosani-dinamo
Stoican după ce Dinamo a suferit o nouă umilință: „Nu este un capăt de țară”

Lasa un raspuns

eighteen + 2 =