Home > Fotbal > Fotbal | Avancronica meciului Astra Giurgiu – Dinamo

Fotbal | Avancronica meciului Astra Giurgiu – Dinamo

Astra - Dinamo

Dinamo disputa in aceasta seara de la ora 20 la Giurgiu, pe stadionul „Marin Astanovici”, meciul din cadrul etapei a 21-a, impotriva formatiei Astra. Pentru cele doua echipe, acesta va fi si ultimul meci din acest an.

Dupa victoria extrem de clara impotriva Craiovei ( 3-0), dinamovistii trebuie sa confirme si cu Astra jocul bun prestat in fata oltenilor pentru a reintra in lupta pentru play-off.

Meciul se va disputa la o temperatura scazuta, la ora meciului prognoza fiind de -6 grade celsius. Insa, foarte probabil nu se va mai juca pe un teren acoperit de zapada, cum a fost cazul in luna Februarie.

Dinamo ii are indisponibili pentru acest meci pe mai vechiul accidentat Dan Nistor si pe Diogo Salomao suspendat. Se pare insa ca si Montini, cel care a facut o partida excelenta cu Craiova, va fi indiponibil pentru acest meci, sansele fiind destul de meci ca acesta sa fie recuperat de catre staful medical pana la ora partidei. De partea cealalta va fi lipsi Denis Alibec, suspendat dupa cartonasul rosu primit in etapa trecuta.

Astfel, formatia trimisa in teren de Mircea Rednic va fi : Mutiu-Sorescu, Popescu, Grigore, Corbu-Atmane, Gomelt-Hanca, Pesic, Zenke- Popa.

Desi pretul biletelor a fost unul foarte mare pentru fanii dinamovisti (50 de lei), acestia s-au mobilizat din nou exemplar si vor face deplasare intr-un numar foarte mare la Giurgiu.

+ posts

Lasa un raspuns

eight + twelve =